1. Home
 2. Beeld en geluid
 3. Home cinema systeem
 4. Soundbar
 5. Philips soundbar HTL5160B/12

Philips soundbar HTL5160B/12

Een middenkanaal-luidspreker, speciaal voor stemfrequenties, laat stemmen midden uit het scherm komen. Dit biedt een betere plaatsing en helderheid voor stemmen, zodat u films nog meeslepender beleeft.
Totaal vermogen : 320 W
Aantal speakers soundbar: 8
Audio output channels: 3.1
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen: 0 W
Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital,Dolby Pro Logic II
Meer specificaties…
Van € 380,00
379,00
Je voordeel is € 1,00

Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Hitachi HDMI kabel HAV115HG (1,5 m)

Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4…
Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4 protocol.HDMI MALE naar HDMI MALE van 1,5 meter.

€ 13,00

Hitachi optische digitale kabel HAA115DFO (1,5 m)

Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5…
Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5 meter. Ideaal voor het aansluiten van een DVD speler op een A/V versterker.

€ 13,00

Lexar USB stick JUMPDRIVE16GBS25

Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0,…
Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0, Leessnelheid: 130 MB/s. Formaat: Slide, Kleur van het product: Groen, Wit

€ 13,99

Temium universele afstandsbediening BW0392

3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met…
3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met deze afstandsbediening kunt u uw TV, DVD speler en satelliet/kabelontvanger bedienen. Gegarandeerde compatibiliteit met oude en nieuwe toestellen.

€ 13,99

Monster overspanningsbescherming EXP 400 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 AV biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 29,95

Beschrijving

Speciale middenkanaal-luidspreker voor een geweldig helder stemgeluid
Een middenkanaal-luidspreker, speciaal voor stemfrequenties, laat stemmen midden uit het scherm komen. Dit biedt een betere plaatsing en helderheid voor stemmen, zodat u films nog meeslepender beleeft.

Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound
Een ingebouwde Dolby Digital-decoderbox zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring
Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen
Koppel Bluetooth®-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een soundstage om de soundstage in te schakelen, het koppelen via Bluetooth® te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening
Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen
Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

2-weg luidspreker voor de beste helderheid en een dynamisch bereik
2-weg luidspreker voor de beste helderheid en een explosief dynamisch bereik

Geniet van muziek streamen uit de cloud via Google Cast™
Geniet van hoge kwaliteit en een vloeiende geluidsweergave met uw favoriete muziek-apps. In deze soundbar is Google Cast ingebouwd zodat u uw favoriete muziek-apps van uw persoonlijke apparaat naar uw luidsprekers kunt casten. U kunt casten vanaf uw Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac- of Windows-laptop of Chromebook.

Philips-app voor eenvoudige configuratie van het netwerk
De Philips HC WeSet Manager-app helpt u met het casten van muziek vanaf uw favoriete apps op uw mobiele telefoon naar elke willekeurige Philips-luidspreker met ingebouwde Google Cast. Gebruik de app om uw nieuwe Philips-luidsprekers met ingebouwde Google Cast te installeren en aan te sluiten op uw draadloze thuisnetwerk en geniet van de hoogwaardige audio en vloeiende geluidsweergave van uw favoriete apps*. *Het is verplicht de app te installeren voor netwerkconfiguratie en de overeenkomst inzake diensten en privacy te ondertekenen voordat u muziek draadloos vanaf uw muziek-apps kunt casten.
*Om muziek van Spotify te casten moet u Spotify Premium gebruiken om een verbinding te maken.

Specificaties

Soundbar luidspreker
Totaal vermogen 320 W
Aantal speakers soundbar 8
Audio
Audio output channels 3.1
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen 0 W
Ingebouwde audio decoders Dolby Digital,Dolby Pro Logic II
Aantal luidsprekers 0
Subwoofer
Meegeleverde subwoofer Ja
Draadloze subwoofer Ja
Gemiddeld vermogen subwoofer 200 W
Frequentiebereik subwoofer 45 - 200 Hz
Impedantie subwoofer 2 Ohm
Subwoofer driver grootte 8 inch
Technische details
Ondersteund audioformaat MP3
Afstandsbediening Ja
Consumer Electronics Control (CEC) EasyLink
Ophangsysteem voor aan de muur Ja
Kleur van het product Zwart
Aantal versterker kanalen 3.1
Smart TV Nee
Netwerk
Wi-Fi Nee
Ethernet LAN Ja
AirPlay Nee
Bluetooth Ja
Near Field Communication (NFC) Ja
Spotify Connect Ja
Google Cast Ja
Radio
FM-radio Nee
Internet radio Nee
FM radio Nee
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Bedraad & Draadloos
Audio Return Channel (ARC) Ja
Aantal HDMI poorten 2
Aantal HDMI uitgang(en) 1
Aantal HDMI ingang(en) 1
Aantal analoge (L, R) audio ingang(en) 1
Aantal USB 2.0 poorten 1
Accu/Batterij
Ondersteund aantal accu's/batterijen 2
Energie
AC invoer voltage 100-240 V
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Gewicht en omvang
Hoogte 5.1 cm
Breedte 110 cm
Diepte 6.8 cm
Hoogte van de subwoofer 31.6 cm
Breedte van de subwoofer 20.5 cm
Diepte van de subwoofer 40.1 cm
Gewicht soundbar 2.2 kg
Gewicht subwoofer 7 kg
Satelliet luidspreker
Draadloze satelliet speakers Nee
Aantal satellieten 0
Optische drive
Ingebouwde speler Nee

Reviews