Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Philips draadloze hoofdtelefoon TAPH805 (Zwart)

Philips draadloze hoofdtelefoon TAPH805 (Zwart)

99,-
Online nog 3 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Luister naar jouw muziek, niet naar de regen. Je kunt de functie Active Noise Cancelling (actieve ruisonderdrukking) op deze draadloze koptelefoon voor over het oor aanpassen aan jouw situatie. Met een speelduur van 30 uur en flexibel snel opladen bent je helemaal klaar voor de reis.

Elke reis 30 uur afspeeltijd

Deze koptelefoon is klaar voor elke reis. Opladen duurt slechts 1,5 uur. Je krijgt 30 uur afspeeltijd (of gesprekstijd) als actieve ruisonderdrukking is uitgeschakeld en 25 uur als deze functie is ingeschakeld.

Perfect afgestemd geluid

Van afspeellijst tot podcast, perfect afgestemde akoestische neodymium-drivers zorgen voor een diep basgeluid en heldere middentonen.

Muziek of stilte

Laat het allemaal achter met actieve ruisonderdrukking. Via een enkele tik op de behuizing kan je genieten van stilte of van jouw muziek, zonder afleiding. Als je onderweg bent, kan je naar jouw muziek luisteren en blijf je tegelijk alert op het geluid op straat met behulp van de bewustzijnsmodus.

Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking

Geen hinderlijke echo meer als je een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet je altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.

Flexibel ontwerp

Deze draadloze koptelefoon heeft zachte oorschelpen die slim in twee richtingen kunnen worden opgevouwen. Je kunt ze plat opvouwen, ideaal om ze op te bergen in een lade of in de bijgevoegde opberghoes. Je kunt ze ook plat en naar binnen vouwen, waardoor een compact pakketje ontstaat dat in jaszakken en tassen past.

Google Assistent

Bedien jouw telefoon zonder hem op te pakken: vraag het gewoon aan Google Assistent. Een simpele druk op de knop op de nekband activeert de Assistent. Je kunt jouw agenda laten openen, meldingen van jouw telefoon laten lezen, bellen of berichten naar vrienden verzenden, afspeellijsten beheren en nog veel meer.

Hoor elk detail

Prachtige pianomuziek. Heftige rock. Waar je ook van houdt, met deze koptelefoon kan je de volledige impact van elke noot voelen. Indien aangesloten op een bron met hoge resolutie, kan je optimaal profiteren van geluid zonder kwaliteitsverlies, opgenomen met een hogere samplingfrequentie dan CD's, voor een briljant en levensecht resultaat.

Snel opladen

Twee niveaus van snel opladen, Rapid Charge en Quick Charge, bieden je 2 of 6 extra uur afspeeltijd. Op deze manier kan je van maandag t/m vrijdag en nog veel langer blijven luisteren. Als je nog meer vermogen nodig hebt, levert slechts 5 minuten opladen 2 uur extra afspeeltijd op.

Perfect afgestemd comfort

Zachte oorkussens bedekken jouw hele oor, waardoor een afdichting ontstaat die je passief afsluit van externe geluiden. De hoofdband is licht, eenvoudig aan te passen en glad: deze hoofdtelefoon komt niet vast te zitten in jouw haar.

Slim

Je kunt het volume regelen door omhoog of omlaag te vegen op de bediening via aanraking op de behuizing. Je kunt met één tik de actieve ruisonderdrukking activeren of deactiveren. Je kunt ook de bewustzijnsmodus inschakelen om meer van de wereld om je heen te horen terwijl de muziek blijft spelen. De ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking zorgt voor een helder geluid als je praat.

Specificaties

Hoofdtelefoon
Geschikt voor DJ's Nee
Positie speakers koptelefoon Over-ear
Gevoeligheid koptelefoon 90 dB
Frequentiebereik koptelefoon 7 - 40000 Hz
Maximum input vermogen 30 mW
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie