Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Sony draadloze hoofdtelefoon MDRZX330BT

Sony draadloze hoofdtelefoon MDRZX330BT

Uit het assortiment

Sony draadloze hoofdtelefoon MDRZX330BT

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Draadloos streamen met Bluetooth®
Stream uw favoriete nummers draadloos via Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth®-hoofdtelefoon om daarna rechtstreeks via uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit
Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Hoor elk detail dankzij drivers van 30 mm
Hoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 30 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.

Snel opladen via USB
Waarom wachten terwijl u meteen kunt luisteren? Sluit uw hoofdtelefoon aan via de meegeleverde USB-kabel voor tien uur luisterplezier na slechts één uur opladen. De MDR-ZX330BT-hoofdtelefoon is in ongeveer vier uur volledig opgeladen, dus u hoeft niet lang te wachten.

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk
Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Door het zwenkbare, opvouwbare ontwerp kunt u de hoofdtelefoon makkelijk opbergen als u hem niet gebruikt of als u op reis bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.

Luister langer met 30 uur draadloze afspeeltijd
Luister de hele dag door naar uw nummers. De ingebouwde lithium-ionbatterij levert ongeveer 30 uur stroom (afhankelijk van uw muziekinstellingen) en is oplaadbaar via USB.

Specificaties

Hoofdtelefoon
Geschikt voor DJ's Ja
Positie speakers koptelefoon On-ear
Frequentiebereik koptelefoon 20 - 20000 Hz
Akoestisch systeem Gesloten
Driver type Dynamisch
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie