Sennheiser Koptelefoon

Huidige filtering

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Type
filter inklappen Draagwijze
filter inklappen Draadloos
filter inklappen Direct leverbaar
Sennheiser draadloze hoofdtelefoon HD 350BT BLACK

Sennheiser draadloze hoofdtelefoon HD 350BT BLACK

 • Speciaal voor TV kijken: Nee
 • Frequentiebereik koptelefoon: 18 - 22000 Hz
 • Positie speakers koptelefoon: Over-ear
 • Geschikt voor DJ's: Nee
Zet op verlanglijst
84,-
Online nog 1 op voorraad

Sennheiser tv-oortelefoon RS5000

Sennheiser tv-oortelefoon RS5000

2 reviews
 • Speciaal voor TV kijken: Ja
 • Frequentiebereik koptelefoon: 15 - 16000 Hz
 • Positie speakers koptelefoon: In-ear
 • Geschikt voor DJ's: Nee
Zet op verlanglijst
202,-

Gratis bezorging vanaf 20,-*


Sennheiser draadloze hoofdtelefoon MOMENTUM

Sennheiser draadloze hoofdtelefoon MOMENTUM

1 review
 • Speciaal voor TV kijken: Nee
 • Frequentiebereik koptelefoon: 6 - 23000 Hz
 • Positie speakers koptelefoon: Over-ear
 • Geschikt voor DJ's: Nee
Zet op verlanglijst
328,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Sennheiser bij BCC, ongehoorde kwaliteit

Bij BCC vind je een breed assortiment hoofdtelefoons en oortjes van de autoriteit op dit gebied: Sennheiser. Je vindt hier over-ear en in-ear hoofdtelefoons, draadloos en bedraad, precies wat je zoekt. Of je nu een hoofdtelefoon zoekt om ongestoord in je luie stoel van muziek te genieten of een lichtgewicht oortje voor tijdens het sporten, Sennheiser maakt ze en BCC verkoopt ze.

Hoe het allemaal begon

Fritz Sennheiser begon in 1945 met zijn bedrijfje Labor W (de ‘W’ staat voor Wennebostel, de vestigingsplaats in Duitsland, in de buurt van Hannover). Hij ontwikkelde en bouwde meetapparatuur voor andere bedrijven. Al snel begon Labor W ook met het produceren van microfoons en vanaf 1952 werden ook de eerste hoofdtelefoons gemaakt. In 1958 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in ‘Sennheiser Electronic’. Onder deze naam werd het een synoniem voor microfoons en hoofdtelefoons van uitmuntende kwaliteit. Er werden producten gemaakt voor professioneel gebruik in studio’s en dergelijke, maar ook voor de consument.

Breed assortiment

Sennheiser was een van de eersten die op de markt kwam met de open hoofdtelefoon. Daarmee hoor je je muziek perfect, maar verlies je niet het contact met je omgeving. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld op straat muziek wilt luisteren, maar ook die ambulance met loeiende sirenes wilt horen aankomen. Gesloten hoofdtelefoons maakt het bedrijf ook, net als in-ear hoofdtelefoons (beter bekend als ‘oortjes’, ideaal bij het sporten). Een breed assortiment dus, met één gemeenschappelijk kenmerk: topkwaliteit.

Bewezen kwaliteit, nu ook voor jou!

Overal waar professioneel met geluid gewerkt wordt, zie je de producten van Sennheiser. In radio- en muziekstudio’s, theaters, bij dj’s, maar ook op kantoor waar transcripties worden gemaakt van vergaderingen. De kwaliteit is bewezen en laat je nooit in de steek. BCC biedt jou de mogelijkheid dat zelf te ontdekken met een breed assortiment hoofdtelefoons van dit wereldmerk.