Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Sony Walkman NW-A55L Hi-Res MP3 speler Zwart 16GB

Sony Walkman NW-A55L Hi-Res MP3 speler Zwart 16GB

Uit het assortiment

Sony Walkman NW-A55L Hi-Res MP3 speler Zwart 16GB

Kleur
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Geniet van geluid in stijl. Met een handig design van premium kwaliteit levert de NW-A55L het ongelooflijke geluid van hi-res audio. Bovendien schaalt hij audio op met verbeterde DSEE HX- en lp-processoren.

Harmonieuze kleuren

De nieuwe h.ear-serie wordt geleverd in verschillende kleuren. Jij kan dus zelf jouw favoriet kiezen. Combineer de hoofdtelefoon met jouw favoriete outfit en ontdek de moeiteloze harmonie.

Echt authentiek geluid met hi-res audio

Ervaar de muziek alsof de artiest recht voor je neus staat met de hi-res audio van geweldige kwaliteit, beter dan cd. Hi-res audio reproduceert zelfs de meest subtiele nuances van geluid op studiokwaliteit.

DSD afspelen

Ervaar het natuurlijke geluid en de intense details van DSD-audio-indelingen dankzij de hoogwaardige PCM-conversie van de NW-A55L-serie.

Audio opschalen met de nieuwe DSEE HX

Breng zelfs zeer gecomprimeerde audio-indelingen op het niveau van een volledige geluidservaring met onze geavanceerde DSEE HX-processor. Deze gebruikt AI (kunstmatige intelligentie) om muzieksoort, instrumenten en muziekgenre te analyseren.

S-Master HX geoptimaliseerd voor hi-res audio

Geniet van alle subtiele nuances in jouw muziek met S-Master HX, die hi-res audio op maximale kwaliteit levert, met minder vervorming en ruis.

Stevig frame van gewalst aluminium voor verbeterde geluidskwaliteit

Het hoogwaardige frame van gewalst aluminium biedt superieure stijfheid voor lage impedantie, een helder en stabiel geluid en een stevige bas.

Geavanceerde soldeer met goud voor een helderder geluid

Het uitstekende geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het absolute minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-A55L aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang.

Vergulde printplaat en contactveren voor lage impedantie

De printplaat en contactveren van de NW-A55L, waarmee de printplaat met het gewalst aluminium frame wordt verbonden, zijn beide verguld. Het resultaat is een krachtige bas en heldere middentonen.

Stijlvolle vormgeving, vernieuwde knoppen

De NW-A55L is ergonomisch en heeft een premium, gebogen behuizing die in jouw handpalm past. Met de intuïtieve knoppen aan de zijkant kan je eenvoudig jouw muziek bedienen. De knoppen voor afspelen/pauze, muziekselectie en volume op het zijpaneel kunnen eenvoudig worden bediend, zelfs alleen op gevoel.

Beter streamen via BLUETOOTH

Met LDAC wordt een conventionele BLUETOOTH-verbinding gebruikt, maar de max. gegevensoverdracht kan oplopen tot 990 kbps. Dat is ongeveer 3x zoveel als bij andere audioprofielen. Dit leidt tot een betere draadloze luisterervaring dicht bij de bedoeling van de artiest. Volledige verbinding met aptX HD audio met firmware-update.

Wireless Noise Cancelling onderdrukt externe geluiden

Wil je alleen zijn met jouw muziek? Activeer Wireless Noise Cancelling en de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon werkt samen met de NW-A55L-serie om extern geluid te onderdrukken.

In de Omgevingsgeluidsmodus kan je belangrijke geluiden horen

Als je de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon gebruikt, kan je de Omgevingsgeluidsmodus inschakelen om tegelijkertijd jouw muziek en geluiden van buitenaf te horen.

Muziek die je vanaf jouw computer afspeelt, klinkt nog beter met USB-DAC

Gebruik jouw NW-A55L-serie als USB-DAC (digitaal-analoogconverteerder) met een pc of Mac. Wanneer de Walkman is aangesloten en geactiveerd via de meegeleverde USB-kabel, vervangt die de reguliere geluidsprocessor van jouw computer met zijn eigen, verfijnde hardwareprocessor.

BLUETOOTH-ontvangermodus geeft jouw smartphonemuziek een boost

Geef jouw muziek een boost door te streamen via de NW-A55L met Bluetooth en een smartphoneverbinding. Jouw favoriete nummers klinken nog beter dankzij het opschalen van S-Master HX en DSEE HX, evenals de lp-processor en equalizer.

Specificaties

Design
Kleur van het product Zwart
Beeldscherm Ja
Opslagmedia
Type opslagmedium Flash
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Ja
Compatibele geheugenkaarten MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Dcybel in-ear hoofdtelefoon URBAN BLACK
8,99
Sony hoofdtelefoon MDRZX310APL BLK/BLUE
23,95

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie