Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Philips Wake-up Light HF3532/01

Philips Wake-up Light HF3532/01

149,99
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De simulatie van een gekleurde zonsopgang wekt u op een natuurlijke manier

Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om jouw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert het lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Een zacht licht om u in het donker te geleiden

De nachtlichtfunctie van de Wake-up Light is ontwikkeld om net genoeg licht te bieden zodat je de weg kunt vinden in het donker. Waar normale bedlampjes fel licht gebruiken, maakt het nachtlicht gebruik van een gedimd, subtiel, oranje licht. Deze zachtere tint van het licht is ideaal om de verstoring van nachtrust te minimaliseren. Bovendien kun je het nachtlicht moeiteloos activeren door de bovenkant van het apparaat twee keer aan te raken. Om deze functie uit te schakelen, tik je opnieuw twee keer op de bovenkant van het apparaat.

Keuze uit 7 verschillende natuurlijke wekgeluiden

Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoort u het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn zeven natuurlijke geluiden waaruit je kankiezen: fluitende dagvogels in het bos, Boeddha, yoga, golven, Nepalese klankschalen, ochtendgeluiden uit de Alpen en een zomermeer.

Display wordt automatisch gedimd wanneer het donker wordt in de slaapkamer

De felheid van het display wordt automatisch aangepast. Als de slaapkamer volledig verlicht wordt, neemt de felheid toe om het display leesbaar te houden. Als het in de slaapkamer donker is, neemt de helderheid af zodat het display de slaapkamer niet verlicht als je probeert te slapen.

Tik op de bovenkant van het product om te sluimeren

Met een lichte tik bovenop de Wake-up Light schakel je de sluimerstand in. Na 9 minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken.

De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Er is veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light je zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat je energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier is onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

Ontwikkeld door Philips, al meer dan 100 jaar expert op het gebied van licht

Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

Door afnemend licht en geluid valt je zacht in slaap

De simulatie van zonsondergang is een lichttherapie die wordt gebruikt voordat je gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt het lichaam voor op het slapen door het licht (en natuurgeluiden) geleidelijk te dimmen tijdens de door jou ingestelde duur.

92% van de gebruikers komt gemakkelijker uit bed

Onafhankelijk onderzoek* toont aan dat 92% van de Philips Wake-up Light-gebruikers vindt dat het gemakkelijker is om op te staan (Metrixlab 2011, N=209)

20 helderheidsinstellingen voor jouw persoonlijke voorkeur

De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 20 lichtsterktes van de Wake-up Light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 300 lux.

Specificaties

Technische details
Alarm functie Ja
Apple docking-compatibiliteit Niet ondersteund
Dimbaar Ja
Kleur van het product Wit
Wekgeluiden 7
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie