Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek binnenkort eenvoudig online je tijdslot op BCC.nl!

Philips wekkerradio AJ3400/12

Philips wekkerradio AJ3400/12

24,95 21,95
3 euro voordeel
Thuis bezorgen: Op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Dankzij het grote scherm is de inhoud van het scherm zeer goed leesbaar. Vanaf nu kun je de tijd en het alarm gemakkelijk lezen, zelfs van een afstand. Dit apparaat is ideaal voor oudere personen of visueel gehandicapten. Het Philips-audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel één wektijd in voor jezelf en de andere voor jouw partner. Bovendien kun je voorkeurzenders opslaan om snel naar jouw favoriete radiozender gaan, zonder dat je steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Word wakker met radio of zoemer

Wakker worden met het geluid van uw favoriete radiozender of een zoemer. Je hoeft alleen maar het alarm in te stellen op de Philips-klokradio AJ3400/12 om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kun je kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt de Philips-klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Alarm herhalen

Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoef je nooit meer bang te zijn dat je je verslaapt. Als je nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, druk je gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draai je jezelf nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. Je kunt de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als Je maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot je deze echt uitschakelt.

Eenvoudige tijdinstelling

De tijd en het alarm zijn zo eenvoudig in te stellen dat je de snelstartgids of de gebruiksaanwijzing er mogelijk niet eens bij hoeft te pakken. De silkscreen-toetsen van de klokradio helpen je de tijd en het alarm in te stellen.

Sleeptimer

Sleeptimer biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar uw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een radiozender waarnaar je wilt luisteren voordat je in slaap valt. De Philips-radio speelt de muziek gedurende de ingestelde tijd af. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer valt je in slaap met jouw favoriete radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Accessoires

Temium analoge audiokabel CORDN J3.5 / 1.5
7,95

Specificaties

Radio
Radio Klok
DAB+ Nee
Ondersteunde frequentiebanden FM, MW
Luidsprekers
Ingebouwde luidsprekers Ja
Klok
Geïntegreerde klok Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie