Celluon beamer PicoBit S

De Picobit S verandert elke woon- en slaapkamer in een bioscoop. Geen grote TV meer aan de muur, maar series en films kijken waar en wanneer je maar wilt! Zelfs op vakantie of in het park zorgt de Picobit S voor de ultieme kijkervaring.
Soort: Mini beamer
Projectietechnologie: onbekend
Resolutie: 1280 X 720 Pixels
Throw ratio: 1,3:1
Short throw: Nee
Meer specificaties…
499,00

Thuis bezorgen: Nog 2 op voorraad

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Accessoires

JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD 4K GOLD CONNECTORS 1.5M

4K HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter. Zorgt voor een…
4K HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter. Zorgt voor een digitale High Definition 4K transmissie van audio- en videosignalen.

€ 19,99

Monster schermreiniger Clean + Touch (2 x 60 ml)

ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige…
ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige reinigingssysteem dat geschikt is voor alle soorten schermen, van heel klein op jouw smartphone of tablet tot de allergrootste UHD 4K schermen. De twee componenten, ScreenClean 2.0 en CleanTouch 2.0 zijn samen veruit de beste manier om uw kostbare apparatuur schoon te houden en te beschermen. ScreenClean zorgt voor het schoonste scherm dat je ooit gezien hebt en CleanTouch brengt een beschermend en antibacterieel laagje aan waardoor je minder vaak hoeft te poetsen.ScreenCleanverwijdert veilig vingerafdrukken, vetvlekken, vuil en stofperfect voor alle maten schermen bevat geen alcohol en geen ammoniakdruipvrije en streeploze formulekan de electronica niet beschadigenCleanTouchal jouw schermen optimaal beschermdantibacterieelminder vaak schoonmakenveilig voor alle schermengebruik samen met ScreenClean 2.0 voor het ultieme schoon

€ 19,99

Monster overspanningsbescherming EXP 400 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 AV biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 29,95

Beschrijving

Ultra-mobiele smart laserprojector met direct toegang tot streaming diensten zoals Netflix: een bioscoop op zakformaat

De PicoBit S is een laserprojector op zakformaat met Android 5.1.1 OS. De PicoBit S kan met haar vooraf geïnstalleerde apps als standalone apparaat worden gebruikt vanwege quadcore processor en intern geheugen, maar biedt ook ondersteuning voor verbinding via Wi-Fi, bluetooth en HDMI, en is uitgerust met een micro SD card-slot.

Klein connected apparaat met op elk gewenst moment groot beeld

De PicoBit S is amper groter dan een mobiele telefoon en weegt minder dan 250 gram, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak past. Uitgerust met een lasermodule van Sony projecteert hij heldere, scherpe HD-beelden met een ontzettend breed kleurenpalet en is daarmee heer en meester over andere pico-projectietechnologieën. Chillen en Netflixen met PicoBit S kan ook overdag in lichte omgevingen.

Gemakkelijk in gebruik

Dankzij het Android besturingssysteem werkt de PicoBit S als standalone apparaat, maar hij is door een Micro HDMI-port en functionaliteiten voor Miracast en DLNA ook zeer gemakkelijk te verbinden met andere apparaten. De PicoBit S heeft ruimte voor een micro SD-kaart en laadt uiterst snel op met een USB Type-C-port. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen door het touchpad dat de gehele bovenkant beslaat van de PicoBit S.

Specificaties

Lenssysteem
Throw ratio 1,3:1
Short throw Nee
Video
3D Nee
Technische details
Soort Mini beamer
Netwerk
Bluetooth Ja
Wi-Fi Ja
Overige specificaties
Beeldverhouding 16 : 9
Lenssysteem Nvt
Resolutie 1280 X 720 Pixels
Lampen
Levensduur lamp 14000 uur
Projector
Projectietechnologie onbekend
Projectie-afstand objectief 8 m
Projector helderheid 63 ANSI lumens
Geschikt voor schermmaten 0 inch
Multimedia
Aantal ingebouwde luidsprekers 1
Prestatie
Geluidsniveau 31 dB
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0 poorten 0
Aantal HDMI-poorten 1
S-Video-ingang Nee
USB-connectortype Nvt
VGA (D-Sub) Nee
Design
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht 1 kg
Diepte 13.8 cm
Breedte 6.65 cm
Hoogte 1.5 cm
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 0 inch

Reviews