Philips beamer PPX4835 EU

De PPX4835 is een krachtige zakprojector van 350 lumen met een HD-resolutie van 720p. Met beeldafmetingen tot wel 381 cm (150"), een HDMI/MHL-interface en powerbank-functie biedt hij optimale effectiviteit. Projecteer tot 381 cm Projecteer …
Soort: LED Beamer
Projectietechnologie: LED DLP
Resolutie: 1280 x 720 Pixels
Throw ratio: 1,47:1
Short throw: Nee
Meer specificaties…
499,00

Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Bekijk alternatieven

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Accessoires

Monster schermreiniger Clean + Touch (2 x 180 ml)

ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige…
ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige reinigingssysteem dat geschikt is voor alle soorten schermen, van heel klein op jouw smartphone of tablet tot de allergrootste UHD 4K schermen. De twee componenten, ScreenClean 2.0 en CleanTouch 2.0 zijn samen veruit de beste manier om uw kostbare apparatuur schoon te houden en te beschermen. ScreenClean zorgt voor het schoonste scherm dat je ooit gezien hebt en CleanTouch brengt een beschermend en antibacterieel laagje aan waardoor je minder vaak hoeft te poetsen.ScreenCleanverwijdert veilig vingerafdrukken, vetvlekken, vuil en stofperfect voor alle maten schermen bevat geen alcohol en geen ammoniakdruipvrije en streeploze formulekan de electronica niet beschadigenCleanTouchal jouw schermen optimaal beschermdantibacterieelminder vaak schoonmakenveilig voor alle schermengebruik samen met ScreenClean 2.0 voor het ultieme schoon

€ 29,99

Monster overspanningsbescherming EXP 400 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 AV biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 29,95

Beschrijving

De PPX4835 is een krachtige zakprojector van 350 lumen met een HD-resolutie van 720p. Met beeldafmetingen tot wel 381 cm (150"), een HDMI/MHL-interface en powerbank-functie biedt hij optimale effectiviteit.

Projecteer tot 381 cm
Projecteer HD-video's, afbeeldingen en presentaties tot een formaat van 381 cm (150").

SmartEngine
SmartEngine met LED-technologie voor schitterende kleuren en een hoog contrast.

Aansluitingen
De PicoPix-zakprojector beschikt over allerlei apparaataansluitingen, zoals USB, HDMI, VGA, Component en Composite, over een SD/SDHC-sleuf en een 3,5 mm audioaansluiting, voor grenzeloos entertainment.

1 luidspreker van 3 watt
1 luidspreker van 3 watt voor een goede geluidservaring.

Specificaties

Accu/Batterij
Accu/batterij gebruiksduur 3 uur
Accu/batterij capaciteit 5200 mAh
Lenssysteem
Focus Handmatig
Throw ratio 1,47:1
Short throw Nee
Video
3D Nee
Technische details
Soort LED Beamer
Netwerk
Bluetooth 100000:1
Wi-Fi Nee
Ethernet LAN Nee
Overige specificaties
Resolutie 1280 x 720 Pixels
Afmetingen verpakking (BxDxH) 150 x 150 x 105 mm
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee
Energie
Voeding Batterijen
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 93 procent
Temperatuur bij opslag -25 - 60 °C
Lampen
Levensduur lamp 30000 uur
Soort lamp LED
Inhoud van de verpakking
Opbergetui Ja
Snelstartgids Ja
Meegeleverde kabels HDMI
Projector
Ondersteunde beeldverhoudingen 16:9
Projectietechnologie LED DLP
Projector native resolution 720p (1280x720)
Projector helderheid 350 ANSI lumens
Projectie-afstand objectief 0.5 - 5 m
Geschikt voor schermmaten 15 - 150 inch
Multimedia
Ingebouwde luidsprekers Ja
Aantal ingebouwde luidsprekers 1
Gemiddeld vermogen 3 W
Prestatie
HDCP Ja
Geluidsniveau 25 dB
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0 poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Headphone outputs 1
Design
Formaat Draagbaar
Kleur van het product Wit
Gewicht en omvang
Gewicht 342 g
Diepte 15 cm
Breedte 15 cm
Hoogte 10.5 cm
Beeldscherm
Ingebouwd display Nee

Reviews