Philips 55 inch Ultra HD TV 55PUS6561

Met deze superslanke en fraai vormgegeven 4K televisie van Philips geniet je van superieure beeldkwaliteit, zelfs als je oudere series of films kijkt.
Beeldschermdiagonaal: 55 inch
HD type: 4k Ultra HD
Beeldverversing frequentie: 100 Hz
Smart TV: Ja
HDR: Ja
Meer specificaties…
1.049,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Vogel's muurbeugel THIN 315 (40" tot 65")

Altijd comfortabel kijken Hebt u genoeg van een pijnlijke nek als u tv kijkt? De…
Altijd comfortabel kijken Hebt u genoeg van een pijnlijke nek als u tv kijkt? De Vogel’s THIN 315 TILT LED tv beugel maakt het mogelijk uw scherm eenvoudig 15 graden te kantelen zodat u comfortabeler kunt kijken. Met slechts 2 centimeter ruimte tussen de tv en de muur, is de LED tv beugel vrijwel onzichtbaar voor het oog, maar nog steeds makkelijk toegankelijk.

€ 99,00

Vogel's muurbeugel THIN 345 (40" tot 65")

Haal een entertainment-ervaring in huis waar topdesigners over de hele wereld…
Haal een entertainment-ervaring in huis waar topdesigners over de hele wereld jaloers op zijn, met de onderscheiden THIN 345 ultraplatte wandsteun voor LED-/LCD- en plasmaschermen. Als u de best mogelijke flexibiliteit wilt hebben tijdens het kijken en op zoek bent naar een wandsteun die net zo fraai is ontworpen als uw flatscreen, dan is dit de juiste keuze voor u. Creëer een helder design voor uw flatscreen in de woonkamer, thuisbioscoop of slaapkamer. Deze steun behoort tot de Vogel's TURN producten.Deze wandsteun voor LED-/LCD- en plasmaschermen is de winnaar van het prestigieuze RED DOT Design Award, de meest invloedrijke onderscheiding op het gebied van design, en geeft zodoende een elegant accent aan uw kamer en entertainment-systeem. Hij kan uw flatscreen met gemak tot en met 180 graden draaien (90 graden naar links en 90 graden naar rechts) en 20 graden naar voren kantelen, zodat iedereen vanuit elke positie een perfect zicht heeft. Hij is vrijwel onzichtbaar, met slechts 3.5 cm tussen de TV en de muur. Een kabelopbergsysteem zorgt ervoor dat u de kabels niet ziet. Dankzij eenvoudige niveau-afstelling en boorsjabloon kunt u de wandsteun voor LED-/LCD- en plasmaschermen probleemloos installeren. Geschikt voor schermformaten van 40 tot en met 65 inch (102 tot en met 165 cm), met een maximale schermdikte van 5 cm.

€ 216,00

Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (1,5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster…
Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Zeer hoge datesnelheidDeze uitstekende HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 22,5 Gbps (Gigabit per seconde) met beeldverversingssnelheden tot 50fps (frames per seconde), HDTV 1080p 3D , HD- videobron of 3D Blu-ray speler (al dan niet met 4K upscaler), HD media center, en gaming op het hoogste niveau met de nieuwe generatie game consoles.High-Res audioCompatible met de ´next generation´ hardware met een breder scala aan kleuren , diepere en levendiger kleuren ( 8 - 12 bit ), en multi-channel DTS- HD Master Audio en Dolby True HD surround geluid met grotere helderheid en opvallende precisie. Ondersteunt HEC (HDMI Ethernet Channel), ARC (Audio Return Channel) en CEC (Consumer Electronics Control). Gecertificeerd door de ISF (Imaging Science Foundation).Monster V-GripDe gepatenteerde Monster V - Grip aansluitingen zorgen voor een grotere betrouwbaarheid van de verbinding (vier keer betrouwbaarder dan gewone HDMI connectoren) welke zijn opgedampt met een laagje goud (24k) om oxidatie en corrosie dat de bandbreedte vermindert te voorkomen.Afscherming High-density drievoudige afscherming beschermt het HDMI-signaal tegen elektromagnetische en radio-interferentie en voorkomt daarmee signaalverlies dat de beeldkwaliteit en geluid doet degraderen. Cable For LifeDeze kabel heeft Monster´s exclusieve Monster "Cable For Life" levenslange prestatiegarantie. Net als digitale bronnen en HD TV-schermen blijven evolueren , neemt ook de behoefte aan meer bandbreedte van de HDMI-kabel toe. Indien je in de toekomst apparatuur koopt welke de bandbreedtebehoefte van jouw gekochte UHD Black Platinum of UHD Platinum kabel overschrijdt, zal Monster deze kabel gratis vervangen (voor een nieuwe kabel die wel voldoet aan de bandbreedte eisen van uw toekomstige apparatuur).Live ForeverDe “Live Forever” levenslange fabrieksgarantie beschermt je tegen alle fabricagefouten die zich in de kabel kunnen voordoen.

€ 59,99

Monster schermreiniger Clean + Touch (2 x 60 ml)

ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige…
ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige reinigingssysteem dat geschikt is voor alle soorten schermen, van heel klein op jouw smartphone of tablet tot de allergrootste UHD 4K schermen. De twee componenten, ScreenClean 2.0 en CleanTouch 2.0 zijn samen veruit de beste manier om uw kostbare apparatuur schoon te houden en te beschermen. ScreenClean zorgt voor het schoonste scherm dat je ooit gezien hebt en CleanTouch brengt een beschermend en antibacterieel laagje aan waardoor je minder vaak hoeft te poetsen.ScreenCleanverwijdert veilig vingerafdrukken, vetvlekken, vuil en stofperfect voor alle maten schermen bevat geen alcohol en geen ammoniakdruipvrije en streeploze formulekan de electronica niet beschadigenCleanTouchal jouw schermen optimaal beschermdantibacterieelminder vaak schoonmakenveilig voor alle schermengebruik samen met ScreenClean 2.0 voor het ultieme schoon

€ 19,99

Monster antennekabel Video II QuadShield (3 mtr)

Is jouw nieuwe televisie aangesloten op de oude, bestaande antennekabel? Die…
Is jouw nieuwe televisie aangesloten op de oude, bestaande antennekabel? Die kabel lag waarschijnlijk al jaren achter de plint en komt uit een tijd waar goede afscherming nauwelijks belangrijk was. Het resultaat nu: storingen (blokjesbeeld) en ruis (´sneeuw´) veroorzaakt door draadloze apparatuur in en om het huis (denk hierbij aan DECT telefoons, wifi, Bluetooth, GSM, babyfoons, lichtdimmers, etc.) en ook 4G / GSM zendmasten in de wijk.Om deze storingen tegen te gaan heeft Monster een tweetal kabelseries ontwikkeld, waarbij de Video II QuadShield de beste is. Met zijn viervoudige afscherming kan geen enkel stoorsignaal het gevoelige tv-signaal binnendringen en dankzij de Turbine connectors maakt deze kabel een oerdegelijke en verliesarme verbinding met zowel de CAI doos als de televisie zelf.Viervoudige afscherming (2x folie, 2x koperdraadnetwerk van hoge dichtheid) voor storingsvrij signaal, ook op de lange lengten24k vergulde Turbine connector voor optimale corrosievrije signaaldoorgiftePrecisie 75 ohm constructie voor hoogste signaal integriteitGeschikt voor analoge en digitale televisieGeschikt voor analoge en digitale radioMeervoudige koperkern voor betere soepelheid en korte buigradiusLeverbaar tot lengte van 10 meterKleur van de kabel is zwart: neutraal in de meeste woonsituaties.Wordt geleverd incl. male/female IEC adapterLive Forever garantieDeze kabel heeft Monster's Live Forever garantie. Deze levenslange fabrieksgarantie beschermt u tegen alle fabricagefouten die zich in de kabel kunnen voordoen.

€ 54,99

Monster overspanningsbescherming EXP 600 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 600 AV biedt prima bescherming voor zes apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.1440 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 100.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 34,95

Logitech HARMONY COMPANION

Dit product heeft geen omschrijving.

€ 119,00

Vogel's kabelgoot CABLE10M

De CABLE 10 kabelkolom is de makkelijkste manier om kabels op elke gewenste…
De CABLE 10 kabelkolom is de makkelijkste manier om kabels op elke gewenste hoogte te verbergen en te leiden.Bijpassende accessoires zorgen voor de finishing touch van uw entertainmentcentrum. De kabelkolom is voorzien van ons flexibele en unieke AdvanCISTM, waardoor u de vrijheid hebt om kabels op elke gewenste hoogte makkelijk te verbergen en te leiden. U kunt maximaal 3 AV 10 multisteunen in de kabelkolom plaatsen.

€ 54,95

Beschrijving

Nu 50,- retour na aankoop van deze Philips Ambilight TV!

Lees meer op onze actiepagina. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017.


In stijl Ultra HD televisie kijken

De Philips 55PUS6561 is een prachtig vormgegeven Ultra HD televisie met een beeldschermdiagonaal van 55 inch (139 centimeter). Dit superslanke beeldscherm en de fraaie metalen rand zorgen er al voor dat je in stijl naar televisiebeelden van superieure kwaliteit kijkt. De meegeleverde boogstandaard is afgewerkt met gepolijst chroom en vult de elegante behuizing perfect aan.

Alles in betere beeldkwaliteit bekijken

Dankzij slimme functies en het unieke ambilight zorgt deze 4K televisie van Philips ervoor dat alles wat je ziet er veel beter uitziet:

 • Televisie kijken in superieure beeldkwaliteit: dankzij meer dan acht miljoen pixels geniet je met de Philips 55PUS6561 van beelden die vier keer scherper zijn dan die van Full HD televisies.
 • Altijd ongelofelijk contrastrijke beelden: de Micro Dimming Pro functie zorgt ervoor dat het contrast altijd optimaal is, ongeacht de lichtomstandigheden of het moment van de dag. Speciale software analyseert 6400 verschillende zones en past het contrast op ieder punt aan, zodat je ieder moment van de dag geniet van ongelooflijk contrast en levensechte beelden.
 • Automatische beeldverbetering: de speciale Ultra Resolution Upscaling-technologie op deze Ultra HD televisie van Philips zorgt ervoor dat de resolutie van alle beelden beter wordt. Ook je favoriete oudere films of series worden daardoor in een hogere kwaliteit weergegeven en zien er ongekend scherp, gedetailleerd en contrastrijk uit.
 • Ambilight verandert je manier van televisiekijken: deze 4K televisie is voorzien van Ambilight. Dit unieke systeem van Philips projecteert aan drie kanten een gloed op je muur die meekleurt met de beelden op het scherm. Deze speciale technologie vergroot je kijkveld en zorgt zo voor een nog intensere kijkervaring, die je manier van televisiekijken voorgoed verandert.
 • AndroidTV vergroot je kijkwereld: dankzij het ingebouwde AndroidTV kun je met de slimme Philips 55PUS6561 ook supersnel online video's bekijken, enorm veel apps gebruiken en de leukste games voor Android spelen.

Met de Philips 55PUS6561 geniet je van ongelofelijk scherpe Ultra HD beelden op een prachtig vormgegeven televisie.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 55 inch
Schermtype LED
HD type 4k Ultra HD
Resolutie 3840 x 2160 Pixels
Beeldscherm vorm Vlak
OLED technologie Nee
QLED technologie Nee
3D Nee
Beeldverversing frequentie 100 Hz
HDR Ja
Beeldverhouding 16:9
Helderheid 400 cd/m²
TV-tuner
Soort tuner Analog & Digital
Formaat digitaal signaal DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2
Formaat analoog signaal NTSC,PAL,SECAM
Smart TV
Smart TV Ja
Internet TV Ja
Video-apps YouTube
Lifestyle-apps Google Apps
Besturingssysteem Android
Besturingssysteem versie 5.1
Gebruikergeheugen 16 GB
Processor
Aantal processorkernen 4
Audio
Ingebouwde luidsprekers Ja
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen 20 W
Netwerk
Wi-Fi Ja
Wi-Fi standaard(en) IEEE 802.11n
Ethernet LAN Ja
Poorten & interfaces
Aantal HDMI poorten 4
Audio Return Channel (ARC) Ja
Audio-ingang voor DVI Ja
VGA (D-Sub) ingang Nee
Common interface Plus (CI+) Ja
Common interface (CI) Ja
Aantal Component video ingang(en) 1
Aantal SCART poort(en) 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45) poorten 1
Aantal USB 2.0 poorten 3
Aantal digitale (optisch) audio uitgang(en) 1
Aantal analoge (L, R) audio ingang(en) 1
Beheerfuncties
Elektronische TV-gids Ja
Aan/uit-timer Ja
Upgraden van firmware mogelijk Ja
Prestatie
Teletekst Ja
Dimming Ja
Game modus Ja
Ondersteund videoformaat AVI,H.264,MKV,MPEG1,MPEG2,MPEG4,VC-1,WMV9
Ondersteund audioformaat AAC,MP3,WAV,WMA
Ondersteunde ondertitelingsformats SMI,SRT,SUB,TXT
Ondersteund beeldformaat JPG
Design
Ambilight Ja
Ambilight functies 3 zijdig
Kleur van het product Zilver
Ergonomie
VESA-montage Ja
VESA-standaard 400 x 200 mm
Energie
Energie-efficiëntieklasse A
Jaarlijks energieverbruik 153 kWu
Typisch stroomverbruik 105 W
Stroomverbruik (in standby) 0.3 W
Gewicht en omvang
Hoogte 72.3 cm
Breedte 123.9 cm
Diepte 8.5 cm
Gewicht 16.7 kg
Hoogte met standaard 77.3 cm
Breedte met standaard 123.9 cm
Diepte met standaard 23.5 cm
Gewicht met standaard 17.4 kg
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening Ja
Batterijen meegeleverd Ja
Snelstartgids Ja
Gebruikershandleiding Ja
Meegeleverde kabels AC
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C

Reviews