Samsung 4K Ultra HD TV 55Q8F QLED TV 2018

Beeldformaat
Energielabel: B
1499,- 1249,-
250,- voordeel
Thuis bezorgen: Op voorraad

Productinformatie

Q Color

Vijf woorden: meer dan een miljard kleuren. Bekijk je favoriete programma's en films met onze meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène, alsof je midden in de actie zit.

Kleurvolume

De Q8F biedt 100% kleurvolume, wat betekent dat hij de nauwkeurige, volle en gedetailleerde kleuren van je TV maximaliseert.

Q Contrast Elite

Ongestoord van je entertainment genieten. Ontdek de allerkleinste details in de donkerste scènes. Met Q Contrast Elite zie je de kleinste details in elke scène, zelfs als het licht in de kamer aan is.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Helder beeld en meer contrasten met Q HDR Elite, gebaseerd op HDR10+, zodat je kunt zien wat de regisseur bedoeld heeft. Beleef details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.

Wat is HDR 10+

HDR 10+ is een geavanceerde HDR-technologie die ervoor zorgt dat iedere scène wordt weergegeven met optimale kleuren, contrasten en details.

UHD Alliance

QLED TV's zijn gecertificeerd door de UHD Alliance als UHD Premium, zodat jij kunt genieten van echte UHD-content.

4K Ultra HD

De Q8F voldoet aan de hoogste 4K Ultra High-Definition-standaarden zoals vastgesteld door de Consumer Electronics Association (CEA).

Ultra HD

De Q8F is gecertificeerd met het Ultra HD-logo, wat betekent dat de beelden en het Ultra High Definition-beeldscherm voldoen aan de hoogste technische eisen zoals gedefinieerd door DIGITALEUROPE.

Voor een lange levensduur

De Quantum dots van QLED TV's zijn anorganisch en gaan dus heel lang mee. Dat betekent dat het beeldscherm niet inbrandt en dat je nog jarenlang kunt genieten van dezelfde schitterende kleuren en details.

Q Engine

De spectaculaire beeldkwaliteit van QLED TV's wordt mogelijk gemaakt door onze unieke Q Engine. Deze technologie analyseert elke scène die je ziet voor optimale kleuren, contrasten en details.

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Ontdek zelf hoe de verfijnde elegantie en het ontwerp van de Q8F je kijkervaring verbeteren.

One Invisible Connection

Eindelijk! Nu kun je alles – inclusief de voedingskabel – netjes wegwerken met een bijna onzichtbare kabel. Met de nieuwe One Invisible Connection plaats je al je apparaten uit het zicht door ze te verbinden met de One Connect Box. Maak je interieur af met de Q8F van 2018.

One Connect

Je kunt nu al je apparaten verbinden op één plek. Sluit al je apparaten aan op de One Connect Box en plaats ze vervolgens netjes uit het zicht. Maak je interieur af zoals jij dat wilt.

 

Specificaties

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 55 inch
Schermtype QLED
HD type 4K Ultra HD
Beeldscherm vorm Vlak
3D Nee
HDR Ja
Smart TV
Smart TV Ja
Netwerk
Wi-Fi Ja
Ethernet LAN Ja
Poorten & interfaces
Aantal HDMI poorten 4
Aantal USB 2.0 poorten 3
Prestatie
Dimming Ja
Design
Ambilight Nee
Kleur van het product Zilver
Energie
Energie-efficiëntieklasse B
Gewicht en omvang
Hoogte 70.48 cm
Breedte 122.7 cm
Diepte 4.69 cm
Productdetails
EAN 8801643275594
Merk Samsung
Type 55Q8F QLED TV 2018

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6004 beoordelingen)