Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Sony 8K Ultra HD Full Array LED TV KD75ZH8 (2020)

Energielabel: C

Sony 8K Ultra HD Full Array LED TV KD75ZH8 (2020)

6899,- 6399,-
500 euro voordeel
Nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Elke content kan worden opgeschaald naar een levensechte resolutie die 8K dicht benadert, met de unieke functies van Sony. Onze X1 Ultimate die twee keer zo snel is als de X1 Extreme, analyseert en verwerkt nauwkeurig informatie ter ondersteuning van 8K-beelden met een vier keer zo hoge resolutie als 4K, voor scènes met volop diepte, textuur en details. Zelfs beelden die zijn gefilmd in 4K en 2K worden opgeschaald naar bijna 8K door 8K X-Reality PRO met behulp van een unieke 8K-database. De resolutie van elk object wordt vervolgens geoptimaliseerd door Object-based Super Resolution om levensechte texturen weer te geven.

Meer scherm. Meer 8K-details. Meer schoonheid.

Onze krachtige processor zorgt voor intense scherpte en details op deze 8K-tv, waar je ook naar kijkt. Op het Full Array LED-scherm met lokale dimfunctionaliteit geniet je van diepere zwarttinten en helderdere lichte tinten.

Ga voor echt contrast dat met grote precisie wordt afgesteld

Helderheid genereren op een 8K-scherm kan moeilijk zijn door de lage overdrachtssnelheid. Deze 8K-tv balanceert de lichtuitvoer nauwkeurig over het hele scherm zodat scènes worden weergegeven met verbluffend contrast. Met de afzonderlijk oplichtende ledzones biedt Full Array LED-technologie realistischer contrast door lichte gebieden lichter te maken en donkere gebieden donkerder. Het contrast wordt nóg intenser dankzij de functie 8K X-tended Dynamic Range 5, die de helderheid aanpast voor fellere highlights en diepere zwarttinten.

Kleuren en contrast zijn levensechter dan ooit

Object-based HDR remaster. Bij veel tv's wordt het contrast afgestemd via één zwart-wit-contrastcurve. Maar met Object-based HDR remaster worden de kleuren van objecten geanalyseerd en wordt het contrast daarop aangepast om de weergave van de objecten afzonderlijk te verbeteren. Zo biedt de tv meer diepte en structuur, en realistischere beelden.

Breder, nauwkeuriger kleurenspectrum

Door het kleurenspectrum uit te breiden, reproduceert TRILUMINOS met onze X1-processors meer kleuren dan een conventionele televisie. Gegevens in elk beeld worden geanalyseerd en verwerkt om kleuren nog natuurlijker en nauwkeuriger te maken. Zo krijg je natuurgetrouwer beeld.

Beeld en geluid in harmonie: het frame is de speaker

Hoor geluiden uit de juiste plaats in de scène dankzij speakers die in het frame zijn geïntegreerd. Doordat de speakers dicht bij het midden van het scherm zijn geplaatst, zijn beeld en geluid in harmonie.

Hoor het geluid vanaf de juiste plek in de scène

Bij conventionele tv's, met de speaker onder het scherm, is het geluid vaak niet goed gesynchroniseerd met het beeld. Onze Acoustic Multi-Audio-technologie gebruikt een vibrerende frame-tweeter: een speaker die ervoor zorgt dat het geluid de actie volgt, voor een echt overweldigende ervaring. De onafhankelijke versterkers worden afzonderlijk bediend om de geluidspositionering van deze speaker precies te regelen op gebieden met hoge tonen. Zo worden de geluidsdruk en stabiliteit verbeterd, met ongekend realisme tot resultaat.

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een optimale kijkervaring. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie van Sony past beeld en geluid automatisch aan jouw omgeving aan.

Helderheid afgestemd op jouw woonruimte

Op conventionele tv's blijft de helderheid gelijk, ongeacht de hoeveelheid licht in een ruimte, waardoor beelden vaak te donker of te helder zijn. Deze 8K-tv heeft een geïntegreerde lichtsensor die de helderheid verhoogt in lichte ruimten en verlaagt in donkere, zodat je altijd het perfecte beeld hebt.

Geluid afgestemd op jouw omgeving

De omgeving kan invloed hebben op de geluidservaring. Zo absorberen gordijnen geluid en kunnen objecten voor de tv de geluidskwaliteit verminderen. Deze tv detecteert objecten en optimaliseert het geluid op basis van de ruimte.

Ervaar content zoals de maker het bedoelde

Als beelden digitaal worden gecomprimeerd, treedt er kwaliteitsverlies op en ervaar je ze niet meer zoals de regisseur ze in de studio bedoelde. Een keur aan unieke functies maakt het weer mogelijk om te genieten van entertainment in studiokwaliteit in jouw eigen huis.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 75 inch
Beeldschermdiagonaal in cm 189 cm
Schermtype LED
HD type 8K Ultra HD
Resolutie 7680 x 4320 Pixels
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorgininformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorgininformatie
Top