BCC Bruingoeddagen: waar merken en productspecialisten samenkomen

Adviseren vanuit onze winkels om tot de juiste productkeuze te komen. Dat is waar wij voor staan bij BCC. Dat is wat je altijd van ons kunt verwachten, al 48 jaar. Van onze productspecialisten in de winkels, face-to-face of via live chat op bcc.nl. Of in contact met onze medewerkers op de Klantenservice. En natuurlijk ook hier op ons blog. Onze duurzame adviezen komen uiteraard ook ergens vandaan…

Bovenop dat wij zelf zeer gedreven zijn in het ons eigen maken van productkennis, vinden we het ook nog eens erg leuk om ons hierin continue te blijven ontwikkelen. Dit is uiteraard onlosmakelijk verbonden met de samenwerking met leveranciers van de producten die we verkopen. Ons doorlopend blijven verdiepen in de merken, innovaties en productspecificaties. Zodat jullie, onze on- en offline bezoekers bij BCC, ook echt geholpen zijn bij de keuze van een nieuw product.

Workshops & Trainingen

Naast reguliere producttrainingen die we het hele jaar door ontvangen, organiseren wij een paar keer per jaar een fantastische beurs waar heel veel merken samenkomen. Om aan ons, medewerkers van BCC, de producten uitgebreid te demonstreren, waarbij uitleg en informatie geven, workshops, trainingen en interactiviteit centraal staan.

Producttrainingen met tips die jij ook graag zou willen ontvangen over de meest innovatieve producten die we verkopen

In oktober 2016 zijn we gestart met deze nieuwe manier van trainen. Op 16 en 17 mei deze week stonden alle Multimedia, Beeld  – en Geluidsproducten op het programma; op de locatie van de Woonindustrie in Nieuwegein. Hier werden o.a. de merken Sony, LG, Bose, Pioneer DJ, Samsung, Philips en Canon vertegenwoordigd.

 

beurs, congres, bruingoed, bruingoeddagen

 

Op dinsdag 13 juni en op woensdag 14 juni a.s. komt Telecom & Multimedia aan bod en in oktober komt iedereen bij elkaar voor Witgoed.

Smart Home

Het overkoepelde thema op alle trainingsdagen is Smart Home: het smart verbinden van al je apparaten in huis op afstand, waarover je meer kunt nalezen in dit blogartikel.

Houd voor leuke tips en productinformatie onze aankomende blogartikelen in de gaten.

Bekijk hier het filmpje voor een impressie:

BCC Bruingoeddagen 2017

 

De aftermovie kun je hier bekijken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..