De nieuwste productinnovaties op de BCC Grijsgoeddagen

Op 13 en 14 juni hebben wij tijdens de BCC Grijsgoeddagen opnieuw twee fantastische dagen gehad, op de locatie van de Woonindustrie in Nieuwegein. In navolging op de BCC bruingoeddagen in mei, kwamen op de producttrainingsdagen voor grijsgoed de meest innovatieve producten aan bod in de categorieën Portable Technologies, Telecom en Accessoires van de merken Samsung, DJI, MotoG, Logitech, HP, Tado, Xtorm, Kobo, Wacom, Lebara en Nokia. Op deze dagen stond het thema Smart Home uiteraard ook weer centraal.

 

Vincent Everts

We zijn de dagen gestart met een presentatie van trendwatcher Vincent Everts, expert op gebied van nieuwe technologieën, die ons in razend tempo meenam naar wat er allemaal morgen op ons af gaat komen. De innovatieve producten, maar ook het belang van big data, social media en de grote veranderingen die bijvoorbeeld Elon Musk teweeg heeft gebracht met Tesla en SolarCity.

 

vincent, everts, expert, technologie, spreker, gastspreker, vlogger
www.vincenteverts.nl

 

De eerste Sales Robot van Mr. Brand

Een andere noviteit was de presentatie van een van de eerste winkelrobots in Nederland: de Sales Robot, ontwikkeld door Mr. Brand. Als assistent in de winkel ondersteunt en adviseert deze robotmedewerker consumenten bij het maken van de juiste productkeuze. Peter, onze eigen eerste menselijke winkelrobotmedewerker, zal aanstaande zaterdag 24 juni in actie te zien zijn in onze winkel en op de woonboulevard in Zoeterwoude en een week later in Den Bosch. Lees alles over hoe onze Sales Robot te werk gaat in dit blogartikel.

 

slaes, robot, huisshow, BCC, grijsgoed, bruingoed, telecom, accessoires, portable, smart, home, huisshows
BCC Management, De Sales Robot, Mr. Brand

 

In een ruime opstelling stonden maar liefst 29 merken, onze leveranciers, voor ons klaar om ons de meest innovatieve producten te presenteren, de werking ervan aan ons uit te leggen en ze ons te laten vasthouden. Wat was iedereen enthousiast, onze productspecialisten, collegae en leveranciers. We ontvingen mooie complimenten over de opzet, de entourage en de gretigheid om kennis op te doen op deze fantastische beurs. Kennis die we vanaf nu weer kunnen gebruiken om onze klant verder te helpen in de wereld van connected apparaten, drones, smartphones en nog heel veel meer.

Zeer gaaf, boeiend en spannend. Wat hebben we toch een mooi vak als productspecialisten bij BCC!

Geschreven door: Kees Vogelaar

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..