Gaming area nieuwe winkel BCC Den Bosch

Kom langs in onze nieuwe winkel en maak kans op een gratis Omen 15,6″ gaming laptop!

Op 23 maart 2017 openen wij onze nieuwe winkel in Den Bosch aan de Balkweg 7. In dit vernieuwde filiaal nodigen wij je uit om ook eens een kijkje te komen nemen in onze exclusieve gaming area.

Hier presenteren wij onze gaming producten van HP en Asus. Dit houdt in dat je notebooks, desktops en monitoren kunt komen bewonderen, inclusief accessoires van de merken Steelseries, Razer, Corsair en Logitech.

Je bent van harte welkom om tijdens de openingsweek zelf plaats te nemen en een van de nieuwste, vetste games uit te testen.

Opening nieuwe winkel 23 maart 

Bossche Woonboulevard 

Balkweg 7 

5232 BT  Den Bosch

 

Ook hebben wij tijdens de openingsdagen scherp geprijsde openingsknallers voor je staan en last but not least: een winactie waarbij jij de volgende gaming laptop kunt winnen:

 

Maak kans op een

OMEN by HP 15,6” gaming laptop t.w.v. 899.-

Deze actie loopt van woensdag 23 maart 2017 t/m woensdag 5 april 2017. Meer info in de winkel of via BCC Winkel Den Bosch.

T/m 30 april 2017 kun je bij aankoop van een Omen laptop ook nog eens kans maken op een  3-daagse VIP trip naar de Gamescom gamebeurs !

Dus wat wil je nog meer? Tot ziens in Den Bosch!
Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..