Gratis 2x Digifoto Starter Magazine

Ben jij je aan het oriënteren voor een mooie, nieuwe camera? Leuk, want als je nu kiest voor een van onze Canon of Sony camera’s, krijg je er bij aankopen t/m 30 juli een gratis mini-proefabonnement van een fotovaktijdschrift bij.

In het vakblad Digifoto Starter vind je de leukste tips, uitleg van fotografiebegrippen, gave fotowedstrijden en meer. Bijvoorbeeld hoe jij het beste een portret kunt creëren of welk type fotograferen in zwart-wit het mooiste is. Zodat jij straks lekker aan de slag kunt met je nieuwe camera.

 

Canon, Sony, camera, camera's actie, winactie, gratis, tijdschrift, magazine, Digistarter

 

Hoe je kans maakt

 • Koop tijdens de actieperiode een van de geselecteerde Canon en Sony camera’s in de winkel of via BCC.nl.
 • Registreer je aankoop via www.digifotostarter.nl/bcc.
 • De eerste 1000 aanmeldingen ontvangen een proefabonnement van 2 edities van het magazine Digifoto Starter.
 • De eerste editie die je ontvangt, is de uitgave van september 2017.
 • Na 2x stopt het proefabonnement automatisch.
 • De actie* geldt voor aankopen tussen 26 juni 2017 en 30 juli 2017 om 23.59 uur.

 

Kun je wel wat advies en tips van ons gebruiken bij het kiezen voor een systeemcamera of spiegelreflexcamera? Bekijk dan ook eens dit blogartikel. Wil je meer weten over objectieven oftewel lenzen bij je camera, bekijk dan deze pagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in een van onze winkels. Wij helpen je graag!

 

Canon, Sony, camera, camera's actie, winactie, gratis, tijdschrift, magazine, Digistarter

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..

2 reacties op “Gratis 2x Digifoto Starter Magazine

  Anoniem

  (26 juli 2017 - 6:22 am)

  slechtste online winkel wat er is ,leveren nog niet eens in belgieen wat bol.com wel doet voor hetzelfde product voor minder geld,eerst geld en bestelling opnemen en dan annuleren ,en dan moet u wachten om uw geld terug te krijgen,voor de belgen de de slechtste online chop

  Wieteke

  (27 juli 2017 - 3:00 pm)

  Beste Anoniem,

  Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Mogen wij in een privéberichtje jouw e-mailadres ontvangen, zodat we dit direct voor je kunnen nakijken? Je kunt ons eventueel ook zelf berichten via onze Klantenservice We gaan het natuurlijk snel voor je oplossen. Alvast bedankt en groetjes, BCC

Het geven van reacties is niet mogelijk