Maak elke dag kans op 2 Europese vliegtickets naar keuze

Deze actie is inmiddels verlopen. Alle winnaars zijn bekend en gaan genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie.

In dit filmpje zie je hoe wij de dagwinnares van 2 juni verrasten tijdens de BCC Vakantieweken met een cheque van 250,- voor 2 Corendon vliegtickets.

Uitreiking van 2 Corendon vliegtickets bij een winnaar in Amsterdam!

Geplaatst door BCC op vrijdag 2 juni 2017

Heb je zin om lekker te shoppen bij BCC? Dat kan natuurlijk 24/7 via onze webshop. Of zien we je in een van onze winkels?

Iedere dag 2 Corendon vliegtickets

Uit alle aankopen t/m 5 juni trekken wij iedere dag een winnaar en maken dit direct de volgende werkdag bekend. De prijs bestaat uit 2 Corendon vliegtickets met een totale waarde van 250,- voor een Europese bestemming naar keuze. Shoppen bij BCC was nog nooit zo spannend.

De winnaar ontvangt een code die verzilverd kan worden bij de boeking op Corendon.nl of door te bellen met het reisbureau van Corendon via telefoonnummer: 023 525 34 50. Het bedrag kan ook verzilverd worden op een pakketprijs, de 250,- wordt dan op het totaalbedrag verrekend. De code is geldig tot 1 juni 2018.

 

Belvilla, Corendon, winactie, vliegticket, vliegtickets, poster, winnen, winnaar

 

1x een Belvilla waardecheque t.w.v. 1500,-

​Met jouw aankoop maak je nu dubbel kans om gratis op reis te gaan!

Los van de 2 Corendon vliegtickets die we elke dag weggeven, trekken we aan het einde van de actieperiode ook nog een winnaar uit alle aankopen. Dit gaat om 1x een Belvilla waardecheque t.w.v. 1500,-.

Voorwaarde voor ontvangst van de Belvilla waardecheque is dat je een aankoop doet bij BCC tijdens de actieperiode én dat je de Belvilla poster uit het midden van onze huidige folder van de Vakantieweken achter het raam van je woning hangt.

Vervolgens komen wij aan het einde van de actieperiode persoonlijk bij de winnaar langs en controleren of de poster daadwerkelijk achter het raam hangt. De waardecheque bevat een code, hiermee is het bedrag van 1500,- te verzilveren op belvilla.nl. De prijs is goed voor een verblijf naar keuze in een van de Belvilla vakantiehuizen. De code is geldig t/m 1 september 2018. Door mee te doen aan deze actie, ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..