Win een Bosch PerfectDry vaatwasser!

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Wie doet bij jullie de afwas, of doen jullie de vaat omstebeurt? Of jij kookt, en de ander wast af? Je kunt natuurlijk ook afspreken dat hij of zij de vaat in de vaatwasser inruimt en jij lekker gaat chillen op de bank. En morgen gaat alles omgekeerd. Of er staat een ander huishoudelijk klusje tegenover.

Laat jij de afwas wel eens staan? Dat is niet zo fijn toch, als je de volgende dag wakker wordt en alles er nog staat. Hoe fijn is dan het gemak van het hebben van een vaatwasser!

En dan te bedenken hoe het er wel eens aan toegaat in studentenhuizen. Meerdere schoonmaakschema’s op een prikbord aan de muur en bijna niemand die zich aan het afwasrooster houdt. In een studentenpand is een afwasmachine dan eigenlijk ook helemaal geen overbodige luxe.

Heb je nog geen vaatwasser, is je vaatwasser nu echt toe aan vervanging of wil je er graag eentje hebben voor in je gloednieuwe keuken? Maar heb je je vakantie ook net geboekt? Doe dan nu mee met onze winactie en maak kans op een gratis Bosch PerfectDry vaatwasser! Je kunt nu de SMS68TW16E (vrijstaand) winnen of de SMV68PX01N (inbouw). Met PerfectDry geniet je van perfecte droogresultaten voor alle vaat. Zelfs glazen en plastic worden perfect droog. Perfect toch?

 

 

winnen, winactie, actie, Facebook, bosch, afwasmachine, vaatwasser

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Heb je een Facebook account? Log daar dan op in en ga naar de officiële BCC Facebook pagina.
  2. Like & Deel de post die we hebben geplaatst op onze Facebook pagina.
  3. Laat op een originele manier aan ons weten (via bericht/PM op Facebook) waarom juist jij deze PerfectDry vaatwasser nodig hebt. Foto’s, video’s alles is welkom!
  4. De einddatum van deze actie is zondag 25 juni 2017 om 23.59 uur.
  5. De meest originele inzending wint!
  6. Zodra je de vaatwasser in huis hebt, vragen we je om een review te schrijven met je bevindingen over deze PerfectDry vaatwasser van Bosch. Want we zijn natuurlijk erg benieuwd hoe de vaatwasser jou bevalt.
  7. Bekijk hier de actievoorwaarden voor deze winactie.

 

Kun je niet wachten en zoek je nu meteen een gloednieuw model voor een goeie prijs? Ga voor modellen met 50 euro retour via Bosch of check nu snel onze Breaking Deals. Dat is nog eens extra voordelig shoppen bij BCC deze zomer!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..