24 uur is te weinig in een dag..?

Het nieuwe jaar is begonnen en de drukke feestdagen hebben we alweer achter de rug. De kerstversiering is naar zolder, de kerstboom is de deur uit. Dan denk je hehe…even rustig aan doen in januari. Toch plannen we al snel weer de leukste uitjes en etentjes, want ja nu is er tijd voor…denk je. En voor je het weet zit je alweer in het drukke, dagelijkse ritme. De kinderen naar school brengen, de was doen, stofzuigen, sporten.

Ohja sporten, dat heb je nu ook al 2 weken niet gedaan. Hoe bedoel je, goede voornemens? Dan realiseer je je opeens dat je eigenlijk meer tijd zou willen hebben in een etmaal. Stel dat je tijd zou kunnen winnen met hetzelfde drukke schema op een dag, waar je tegelijkertijd energie van krijgt?

Je kijkt om je heen en ziet de jongere generatie, zonder drukke schema’s, relaxt voorbij rollen op een plank met 2 wielen.

Je denkt nog, goh wat grappig, op die manier zou ik ook aan sporten toe komen, heerlijk multitasken, al rijdend de kinderen van school halen of een boodschapje doen.

Na wat Googlen kom je erachter dat die plank dus een Hoverboard is. Dat sporten goed voor je is, weet je al, maar dat je calorieën verbrandt met dit apparaat, daar had je niet eerder aan gedacht. Ideaal voor de BBB- (billen, buik en benen) training. Waar je anders 2 uur per week voor moet zweten in de sportschool, train je ongemerkt met het rollen op je nieuwe Hoverboard. Dat jou in ieder geval de kans geeft om te sporten wanneer het jou uitkomt.. fijn toch?

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Brigitte