Verlichting | Blog BCC

4 manieren om met verlichting meer sfeer in huis te halen

Het wordt weer sneller donker buiten, dus tijd om je woonkamer aan te pakken en er een sfeervolle plek van te maken! Je kan de verfkwast erbij pakken, maar je kan ook voor de juiste verlichting kiezen. Wij geven je graag alle tips over hoe je je huis sfeervol maakt. En dat is eigenlijk heel easy, lees maar!Verlichting | Blog BCC

#1 Sfeer licht met Philips Hue

Het liefst geen spotjes in het plafond, en laten we maar niet beginnen over tl-verlichting, want dat is zeker een no go. De basis voor een sfeervol huis is de juiste verlichting. Een voorbeeld van sfeervolle verlichting zijn de lampen van Philips Hue White Ambiance. Bij deze lampen heb je de keuze uit wel 50.000 wittinten, zo is er voor elke situatie de perfecte stand. En handig, de verlichting is te besturen met bluetooth, oftewel met je smartphone! Zo hoef je dus niet meer op te staan tijdens je romantische diner.

#2 Kleurrijke verlichting

Iets meer out-of-the-box, maar een echte sfeermaker zijn de aanraakbare LED-lichtvakken van Nanoleaf Canvas. De panelen kan je naar eigen inzicht aan elkaar verbinden en zo creëer je heel eenvoudig een kleurrijke wand. Ben je in de feeststemming dan zijn deze lampen de kers op je feesttaart. De panelen kunnen namelijk reageren op geluid, zo kunnen ze op de maat van de muziek of tijdens het gamen veranderen van kleur. Én leuke feature, je bedient de lampen met je handpalm.

#3 Sfeervol televisie kijken

Het is misschien een ietwat grote uitgave als je enkel op zoek bent naar sfeer, maar mocht je al op zoek zijn naar een nieuwe televisie dan is het slim om dit op je wensenlijstje te zetten: Ambilight. Maak van een Netflix avondje een hele bioscoopervaring door te kiezen voor een Philips televisie met Ambilight. Deze TV met lichttechniek heeft als doel om jouw kijkervaring naar een hoger niveau te tillen, maar zorgt ook voor een betere sfeer in huis. Kom maar door met de movie night!

#4 Relaxed (en sfeervol) wakker worden

Word op een relaxte manier wakker met een slaapkamer die zich vult met zonlicht vanuit je wekker, oftewel je Philips Wake-up Light. Relaxter en beter wakker worden dan dit bestaat niet! Het licht van de Wake-up Light zorgt ervoor dat je energieker wakker wordt. Maar deze wekker is niet alleen te gebruiken in de ochtend voor het fijn wakker worden. Je kan hem ook gebruiken als normale lamp voor het slapen gaan. Ideaal bedlampje, want de lamp is dimbaar en maakt zo van je slaapkamer een sfeervolle plek.

Op naar een fijne, gezellige winter!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel