Valentijnsdag | Blog BCC

5 top ideeën voor een romantische Valentijnsdag tijdens de lockdown

Valentijnsdag komt er weer aan! En aankomen met alleen een kus en een simpele liefdesverklaring kan tegenwoordig eigenlijk niet meer. Wil jij een onvergetelijke Valentijnsdag, maar kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor die leuke dag samen met je lover tijdens de huidige lockdown? Wij helpen je graag!Valentijnsdag | Blog BCC

1. Ontbijt op bed

Een goed begin is het halve werk, en dat bakje yoghurt is op deze romantische dag écht niet goed genoeg. Want de uitspraak “ik ben niet boos… Ik ben alleen teleurgesteld”, wil niemand horen. Uitgebreid ontbijten is dus eigenlijk een must, en natuurlijk ook gewoon super romantisch. Je hoeft hiervoor niet uren in de keuken te staan. Je kan een versgebakken eitje maken met een lekker potje thee. Van tevoren alleen even wat fruit snijden. Daar zijn vrouwen gek op. Liefde gaat immers door de maag! Daarnaast maak je het gezellig met zijn tweeën. En om samenzijn draait het tenslotte op Valentijnsdag!

2. Liefdesliedjes

En dan niet gaan meezingen, maar een beetje dansen in de woonkamer kan natuurlijk wel! Met de JBL speaker en een romantisch muzieklijstje breng je je romantische avondje naar een hoger niveau. En hij is ook nog eens waterdicht, dus je kan er ook nog mee onder de douche springen. Handig voor het geval de date ineens een andere wending krijgt ;).

3. In de watten leggen

Bij Valentijnsdag hoort het natuurlijk zo dat je elkaar in de watten legt. Maar hoe handig is het dat je dat eventjes uit handen kan geven aan een apparaat die het waarschijnlijk ook nog eens beter doet dan jij? Het Beurer voetenbad geeft een trilling-massage om de voeten totaal te laten ontspannen. En in de tussentijd dat je wederhelft heerlijk geniet van de massage kan jij bijvoorbeeld de keuken opruimen of een wasje draaien. Dat wordt namelijk ook erg gewaardeerd ;).

4. Wegzwijmelen bij de film

Romantisch filmpje kijken tijdens Valentijnsdag?  Maak van de woonkamer een thuis bioscoop. Kaarsjes aan, hapjes erbij, gordijnen dicht en met een beamer heb je je bioscoop compleet. Lekker met zijn twee!

5. Romantisch diner voor twee

Verlichting kan voor sfeer zorgen, maar kan deze ook zeker heel hard verpesten. Een romantisch dinertje voor twee is echt niet zo romantisch meer als je dineert onder de TL-verlichting boven je eettafel. Om je drie-gangen diner een romantische setting te geven helpen de Philips Hue lampen je een handje. Je hebt keuze uit 16 miljoen kleuren, dus voor elke stemming de juiste sfeer! Én maken jullie er dan helemaal een feestje van en gaan de voetjes van de vloer, dan kan je de Hue lampen ook synchroniseren met je muziek. Het licht reageert dan op jouw muziek.

Voor alle romantische papa’s en mama’s

De romantiek is echt niet voorbij als je een kindje hebt gekregen. Maar het altijd in de gaten moeten houden of er al wordt gehuild is natuurlijk wel een beetje een mood killer voor de romantiek in huis. Met de Motorola babyfoon hoef je niet de hele tijd met gespitste oren te luisteren. De babyfoon heeft namelijk de oren en ogen die je kindje in de gaten houden. Wanneer er wordt gehuild of bewogen licht het scherm op en kan jij in de gaten houden of het nodig is om even te gaan kijken of dat jullie romantisch met zijn tweeën op de bank kunnen blijven zitten.

Nog een laatste tip: bloemen zijn áltijd een goed idee. Probeer dus nog even langs de bloemist te gaan, want dan kan de dag van de liefde natuurlijk echt niet meer stuk.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel