Vakantie | Blog BCC

6 tips om volledig tot rust te komen tijdens de vakantie

Nu de zomer wellicht wat anders loopt dan je gewend bent en je misschien niet op vakantie gaat, is het des te belangrijk om thuis volledig tot rust te komen. Want zo’n zomer thuis kan ook best lekker zijn. Wij geven je tips om tijdens jouw vakantie in eigen huis volledig zen te worden.Vakantie | Blog BCC

#1 Lekker lezen

Je mag dan wel geen kabbelend riviertje of de zee in je achtertuin hebben, lezen kan overal en van lezen krijg je instant vakantiegevoel, toch? Haal je ligbedje van zolder, zet deze playlist op Spotify op – hallo strand – , voeten in een emmer water, en een e-reader in de hand en klaar ben je! Met een beetje inbeeldingsvermogen kan je tuin of balkon echt wel doorgaan voor een tropische plek. Met de Kobo e-reader Libra H2O kan je dankzij de ComfortLight PRO zowel overdag als ‘s avonds in het donker lezen en hij is ook volledig waterdicht. Je kan hem dus gewoon in je emmer laten vallen!

#2 Je voeten laten masseren

Een thuis-blijf-vakantie is dan misschien niet zo actief (kan natuurlijk wel!). Relaxen na (of gedurende) een vakantiedag hoort er altijd bij. En is het optrommelen van een vriend(in), huisgenoot of zus om iets leuks te doen niet gelukt, dan kan je ook nog je eigen spa creëren met een voetenbad. En het mooie is dat je zo lang kan blijven zitten als je zelf wilt. Alleen maar voordelen dus eigenlijk…

#3 De hele dag gamen op je telefoon

Krijg je je werk nu maar niet uit je hoofd, en speel je graag spelletjes op je smartphone ter afleiding, dan is de Razer Junglecat iets voor jou. Zo maak je namelijk van je Android smartphone een gamecontroller. Yes, echt waar! De Razer Jungle wordt geleverd met drie aangepaste hoesjes die je aan jouw telefoon kan bevestigen. Past je telefoon er niet in, dan kan je de Razer Junglecat nog altijd verbinden via bluetooth. Het werkt dan hetzelfde, je telefoon is dan alleen niet bevestigd aan het hoesje. Eenmaal gekoppeld, vervangt de Junglecat de bedieningselementen op het scherm. Zo heb je dus meer flexibiliteit tijdens het spelen van je games vanaf je smartphone.

#4 Zen worden

Houd de zomer in je bol door de hele dag naar zomerhits te luisteren. Of sluit je juist lekker af van de wereld om je heen met bijvoorbeeld een meditatie. Met de koptelefoon JBL CLUB kan het, deze koptelefoon heeft namelijk Adaptive Noise Cancelling. Als je de koptelefoon eenmaal op zet, hoor je echt enkel het geluid vanuit de koptelefoon. Aan jou waar je dan op dat moment zin in hebt om totale ontspanning door te voelen, zomerhits of meditatie:)

#5 Filmpje kijken of spelletjes spelen

Of je nu vanuit bed nog even lekker een filmpje wilt kijken, of de kinderen zoet wilt houden met een spelletje. Een tablet is een allemansvriend, en zeker tijdens een lange vakantie thuis. De Samsung Galaxy Tab heeft een speciale, veilige omgeving voor kinderen: Kids Home. Hierin spelen kinderen spelletjes in een virtuele wereld met eigen personages. En je kan de speeltijd instellen, dus ze zitten er nooit te lang op. En dan heb jij je me-momentje ook meteen te pakken.

Verder is deze tablet ook prima geschikt om een film op te kijken. Met een 10,1 inch scherm, Dual Speaker-systeem en Dolby Atmos voor een driedimensionaal surround geluid ga je helemaal op in wat er op het scherm gebeurt.

#6 Toch nog vakantiekiekjes maken

En om die ontspannen thuis-vakantie dan later nog te herinneren, moeten er natuurlijk wel vakantiekiekjes genomen worden. Met de Fujifilm Instax kan je gelijk genieten van je vakantiemoment, de camera ontwikkelt ze namelijk direct. Say cheese!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel