Herfstvakantie! Met deze 5 activiteiten thuis kom jij de week perfect door

Het is herfstvakantie, dus we blijven lekker thuis! Want waarom de deur uit gaan als je thuis ook van alles met de kids kan doen? Lekker warm en huiselijk terwijl het buiten steeds kouder wordt. Wij geven je een aantal leuke activiteiten zodat jij je tijdens de herfstvakantie geen moment hoeft te vervelen.

1. Lees een ‘boek’

Niets fijner dan, terwijl het buiten regent of stormt, binnen te zitten met een goed boek. En nog fijner is het om dat te doen op de Aura H20 e-reader van Kobo. Zo hoef je namelijk ook niet de deur uit naar de boekenwinkel, je hebt namelijk ruimte voor zo’n 6.000 boeken! En mocht het dan (eindelijk) weer zomer worden dan neem je hem gewoon mee het zwembad in. Hij is namelijk waterdicht. Of je kan hem natuurlijk meenemen tijdens een herfstwandeling in de regen.

2. Bakken maar!

Geduld is een schone zaak, maar bij kinderen soms best lastig. Muffins maken klinkt altijd als een top plan. Behalve als ze bij het beslag hun concentratie al kwijt zijn en jij daardoor met een keuken vol rotzooi en onaf beslag blijft zitten. Maar 6 minuutjes geduld moeten ze wel hebben toch? Je hebt namelijk maar zo weinig tijd nodig om met de Bestron cake maker 12 heerlijke cake-pops te maken. Mochten de kids dan nog zin hebben, kunnen ze deze daarna leuk versieren met hagelslag of spikkels. En kan jij ze daarna helpen om ze op te eten. Feest compleet denken wij zo!

3. Digitaal spelletje spelen

Zitten jouw kinderen op de leeftijd dat er niets leuker is dan gamen, gamen en nog eens gamen? Dan moet je toegeven dat de herfstvakantie wel dé vakantie is om ze helemaal los te laten gaan. Met de Nintendo New 2DS XL zorg je niet alleen dat je thuis even tot rust kan komen en je ze even niet hoeft te vermaken. Omdat hij maar 260 gram weegt en 4,88 inch groot is, kan ie ook mee de auto in mocht je een lange autorit gaan maken.

4. Nog meer genieten van je televisie

Een heerlijke avond op de bank met een goede serie, genieten! Of ’s ochtends wakker worden en dankzij de vakantie nog lekker met zijn allen vanuit bed een film kijken. Een Smart TV is dan wel heel fijn om te hebben! Heb je die nu nét niet in huis, dan is een Google Chromecast jouw redder in ‘nood’. Hiermee maak je namelijk van elke televisie een Smart TV en kijk je gemakkelijk naar Netflix en Uitzending gemist of apps als Facebook.

5. Buikjes rond eten

Gourmetten is echt iets voor wanneer de dagen weer wat korter en kouder worden en bovendien heel erg gezellig. Super geschikt voor de herfstvakantie dus! Met de Princess Gourmette bereid je vlees, groente en bak je een ei allemaal op hetzelfde moment. Met de pannetjes kan iedereen zijn eigen maaltijd bereiden. Zo krijg je dus geen ruzie over van wie dat ene stukje vlees nou was, of juist wie het stukje vlees van de ander heeft opgegeten. Verder is ie ook nog multifunctioneel, want je kunt er ook een crêpe mee maken en hem gebruiken als grill, raclette of teppanyaki. Eet smakelijk!

Fijne vakantie!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel