De 2-in-1 laptop: het beste van twee werelden

Twijfel je tussen een laptop en een tablet? Dan is een 2-in-1 laptop wellicht iets voor jou! Klinkt leuk, maar wat is het precies? Kort samengevat is het een soort tablet met een los of uitklapbaar toetsenbord. En believe us, daar zitten een hoop voordelen aan. Wij vertellen je wat je er allemaal mee kunt!

Minder apparaten nodig

Ten eerste hoef je minder apparaten mee te zeulen. Wij kunnen wel wat situaties bedenken waarin dat een groot pluspunt is! Bijvoorbeeld wanneer je op het punt staat naar je werk te gaan. Je propt je laptop snel in de tas, pakt je smartphone van tafel en loopt richting de voordeur. Maar dan twijfel je. Had je die afbeeldingen van de presentatie niet op de tablet opgeslagen? Voor de zekerheid neem je ook maar je tablet mee. Een tas vol apparaten is het gevolg. Niet erg handig, toch? Met een 2-in-1-laptop is dat verleden tijd. Scheelt een hoop verwarring en gesleep!

Zo licht als een veertje

Naast dat je minder hoeft te sjouwen, is een 2-in-1 laptop ook nog eens erg licht en compact. En dat is een fijne bijkomstigheid. Met name als je tas bomvol zware studieboeken zit. Zo heeft de Medion 2-in-1 laptop een schermformaat van slechts 13.3 inch en een gewicht van 1,5 kilo! “Maar een tablet weegt toch ook bijna niks?” Dat klopt. Echter heeft een tablet geen toetsenbord. En een toetsenbord is wel zo handig als je alles mee wilt typen wat in de collegezaal wordt verteld.

Schrijven met de hand

Vind jij het juist fijn om old-fashioned met de hand te schrijven? En word je gek van al die notitieblaadjes, die je bovendien toch steeds kwijtraakt? Er zijn diverse 2-in-1 laptops die speciaal zijn ontworpen om met een daarvoor bestemde pen notities op te schrijven. Of laat de creabea in je naar boven komen en gebruik je hybride laptop – zoals de HP 2-in-1 laptop ENVY – om een mooie tekening op te schetsen waar zelfs Picasso nog een puntje aan kan zuigen.

Time to relax

Na een dag hard werken of studeren is niets lekkerder dan onderuit ploffen met een spannende film of gezellige serie. Netflix & chill, maar dan letterlijk. En laat je 2-in-1 laptop hier nou het perfecte device voor zijn. Zo heeft de HP 2-in-1 laptop Pavilion twee HP luidsprekers, waardoor je bij het kijken van je favo film of serie geniet van een rijk, authentiek geluid. Ben jij meer een gamefanaat? Klap dan het toetsenbord weg en gebruik hem als tablet om een potje Angry Birds of Wordfeud op te spelen. Game on!

Werk. Schrijf. Speel. Alles kan!

Kortom, een 2-in-1 laptop is een licht, compact en bovenal multifunctioneel apparaat waarmee van alles mogelijk is. Van werken en studeren tot Netflixen en gamen. Thuis en onderweg, voor jong en oud. Het beste van twee werelden!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Charlotte Klein