Mancave | Blog BCC

Alles in huis voor jouw eigen mancave

Eerlijk is eerlijk; iedere man droomt waarschijnlijk wel over het hebben van een eigen mancave. De ultieme plek waar je met je beste vrienden ongestoord kunt gamen, schreeuwen tegen de scheidsrechter of gewoon een lekker biertje kunt drinken. Weet jij al welke kamer je gaat ombouwen? Wij geven je de 5 items die zeker niet mogen ontbreken in je ultieme mancave!Mancave | Blog BCC

1.      Bier.

In de keuken noemen we dit een koelkast, maar in de mancave wordt dit een bierkast genoemd. Want tja, in de mancave vind je hierin geen zakjes rucola sla maar enkel bier. Koud bier. Want dat staat natuurlijk op nummer 1 als het gaat over wat je absoluut niet mag missen in de mancave. De Proline mini-koelkast heeft plek voor genoeg bierflesjes om de 90 minuten durende voetbalwedstrijd mee te halen. Én heeft ook nog een klein vriesgedeelte, mocht je van een whisky met ijs of bitterballen houden!

2.      Geen mancave zonder thuisbioscoop

Je hebt de mancave niet om je kruiswoordpuzzel in op te lossen. Nee, de mancave heb je om voetbal te kijken, te gamen en om over op te scheppen tegenover je vrienden. Wil je nu echt je vrienden omverblazen, dan maak je van je mancave een thuisbioscoop met de Salora beamer. Deze full size HD LED beamer past in elke mannenkamer en heeft een projectie grootte van maar liefst 120”. Dat is 305 centimeter! Hurry-up, want de beamer is nu met korting verkrijgbaar!

3.      Het juiste geluid

Niet alleen een groot beeldscherm is onmisbaar in je mancave, het geluid dat je erbij wilt horen is ook essentieel in je mannendomein. Mocht je de Salora beamer al in je winkelwagen hebben staan, vergeet dan niet de bijbehorende soundbar erbij te bestellen. Met deze bluetooth soundbar van 80 centimeter en de losstaande 50W subwoofer hoef je je geen zorgen te maken dat je je vrouw of vriendin hoort.

4.      Goomba, Koopa Troopa en de Piranha plant

Gaming mag natuurlijk niet ontbreken in een mannenkamer. Nu kun je een potje FIFA spelen met je vrienden, maar je kunt ook even in de tijdmachine stappen en écht je jeugd herleven. De Nintendo Classic Mini uit 1986 is namelijk opnieuw uitgebracht. Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Donkey Kong en nog 27 andere games staan erop geïnstalleerd. Verzin het en het staat erop!

Mancave | Blog BCC

5.      Sfeerverlichting

Je hoeft het woord mancave niet al te letterlijk te nemen en je in een donker hol te verstoppen. Juist niet zelfs! Maak het een beetje gezellig voor jou en je vrienden en breng wat sfeer aan tussen alle mannelijkheid. Met de Philips Hue creëer je die sfeer en met de verschillende kleuropties heb je voor elke mood de juiste kleur. En ja, de Philips Hue heeft zelfs de kleur van je favoriete voetbalclub!

Zo, en nu je vrouw of vriendin overtuigen dat aan die mancave voor haar ook écht heel veel voordelen zitten.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel