Winter items | Blog BCC

Koukleum? Met deze items trotseer jij met gemak de winter!

De ventilator staat te verstoffen in de schuur, de vriezer heeft in lange tijd geen waterijsjes meer gezien en je zwemkleding ligt ergens achterin je kledingkast. Verkoeling is niet meer nodig! Integendeel. Met die lage temperaturen kruipen we het liefste onder een warm dekentje op de bank. Ben jij ook zo’n koukleum? Met deze items ben jij helemaal klaar voor de winter!Winter items | Blog BCC

Elektrische deken

Niets is fijner dan je warme bed in duiken op een koude herfst- of winteravond. Al helemaal als je net door de regen bent gefietst. Wat een domper is het dan als je geliefde bedje nog kouder aanvoelt dan bevroren slootwater! Liever stap je natuurlijk een voorverwarmd nest in. Met een elektrische deken krijg je dat zo voor elkaar. Hoe werkt het? De naam is een beetje misleidend, want je ligt niet letterlijk onder een elektrische deken. Je legt ‘m neer op je matras en plaatst er een hoeslaken overheen. Vlak voordat je naar bed gaat zet je de deken aan. Wedden dat jij binnen 10 minuten in slaap valt?

Stoomkoker

Hoe komt het toch dat we in de wintermaanden allemaal massaal ziek lijken te worden? Griepje hier, griepje daar, en hoesten maar. Om die geniepige virussen slim af te zijn, is het belangrijk dat je voldoende voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgt. Oftewel: veel groenten eten! Helaas gaat tijdens het kookproces een groot deel van de oorspronkelijke vitamines verloren. Om dit te voorkomen raden we je aan je maaltijd te stomen. Hierdoor blijven de voedingsstoffen namelijk behouden. Een goede stoomkoker helpt je daarbij. Met dit apparaat is binnen een paar seconden de perfecte stoomtemperatuur bereikt zodat je kunt genieten van een maaltijd die volledig virus-proof is. De hitte van de stoom laat bovendien heerlijke aroma’s van kruiden en specerijen in de koker vrijkomen. Mmm. Dat levert resultaten op om van te watertanden!

Philips Hue sfeerverlichting

We maken er – zeker met sinterklaas en kerst in aantocht – een sport van om het in huis zo knus mogelijk te maken. Hoe je dat het beste doet? Drie keer raden. Oké, we verklappen het: met kaarsen en – het woord zegt het al – sfeerverlichting! Nu hoef je niet als tante Greet je hele huis om te toveren in een walhalla van lichtslingers, toeters en bellen die niet zouden misstaan op de gemiddelde dorpskermis. Mag wel natuurlijk. Maar met de Philips Hue Sfeerverlichting kom je al een heel eind! Deze verlichting kan precies worden aangepast aan jouw wensen en is eenvoudig te bedienen… met je smartphone. Ideaal! Wil je weten wat je er allemaal precies mee kan? Lees dan ons eerder geschreven blog waarin we je alles over de Philips Hue vertellen.

Extra verwarming

Slaap jij op een zolderkamer? Dan weet je dat het er in de zomer blóedjeheet wordt en in de winter ijssssskoud. Brrr. Je kunt dus wel wat extra warmte gebruiken. Een elektrische radiator kan daar voor zorgen en komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld laat thuis komt en meteen naar bed wilt. Even snel aanzetten en binnen no time is de kou uit je kamer verdreven. En wat dacht je van douchen in de winter? In de badkamer is het vaak al helemaal koud! Ook daar komt extra verwarming dus goed van pas. De Rowenta badkamerkachel is hier speciaal voor ontworpen. Deze kachel functioneert namelijk bijzonder goed in vochtige ruimtes. Jij loopt straks terwijl het buiten -5 graden is gewoon lekker in je blootje door het huis!

Koffiezetapparaat

Niks zo lekker als een kop verse koffie om een warm laagje in je buik te leggen. Daar knap je pas écht van op! Een goed koffiezetapparaat, zoals de Nespresso Magimix, is daarom onmisbaar om ongeschonden de winter door te komen. Met dit apparaat bereid je allerlei heerlijke koffierecepten met warme melk, zoals een cappuccino of latte macchiato. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts enkele seconden de ideale temperatuur. Handig als je ’s ochtends op moet schieten. Na zo’n bakkie pleur ben jij in ieder geval helemaal ready om de kou te trotseren!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Charlotte Klein