Leuke dingen om thuis te doen tijdens de vakantie

Het is vakantie en we blijven thuis! En waarom ook niet? Nu is het weer in Nederland niet altijd om over naar huis te schrijven, maar wie zegt dat je je huis uit moet om het leuk te hebben? Wij geven je graag wat tips om leuke dingen thuis te doen.

Movie time

Kijk jij ’s avonds als je thuis bent ook wel eens een filmpje om even lekker te ontspannen? Of heb je een favoriete serie op Netflix die je volgt? Waar je doordeweeks wellicht druk bent met werken of voor de kids zorgen, heb je tijdens de vakantie soms zeeën van tijd. Dat betekent dus zoveel films en series kijken als je wil. Yes, ook overdag! Wij zeggen gordijnen dicht, dekentje erbij en chillen maar. De Samsung Blu-ray speler maakt je vakantie wellicht nog leuker, want hiermee heb je naast TV ook toegang tot het internet. Zo kun je dus op TV al jouw Netflix films en series kijken.

Ben je nu met je partner thuis en kom je er maar niet uit wat je wil kijken? Dan is het hebben van een tablet heel handig. Zo kun je toch gezellig samen op de bank zitten, maar kijk je allebei naar je eigen film of serie.

Funcooking

Staat jouw vakantie vaak in het teken van lekker, en vooral veel eten? Bij ons in ieder geval wel! Uiteraard hoef je hiervoor niet speciaal uit eten te gaan, maar kun je het thuis ook gewoon heel gezellig maken. Misschien doe je het al wel eens tijdens speciale gelegenheden zoals Kerstmis, maar funcooking als gourmetten en fonduen kan natuurlijk ook gewoon tijdens je vakantie thuis. En wil je er nu helemaal een feestje van maken, dan kun je ook helemaal los met al onze andere funcooking apparaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cupcake-, pizza- of poffertjesmaker?

Er was eens..

Beeld je het volgende eens in; je bent op vakantie en ligt aan het zwembad in de zon. Cocktail in je ene hand en een goed boek in het andere. Heerlijk toch? Beeld je nu hetzelfde in, alleen dan thuis, zittend op de bank. Oké, eerlijk is eerlijk, het is niet helemaal hetzelfde, maar als je thuis blijft tijdens de vakantie is dit natuurlijk wel gewoon heel fijn om te doen. En kun je nu niet kiezen welk boek je wil lezen? Op een Kobo Aura e-reader is er ruimte voor zo’n 3000 eBooks. Zo kom jij je vakantie wel door.

Spelletjes

Wellicht heb je vroeger wel eens een bordspel in je eentje gespeeld waarbij je zelf je eigen tegenstander was. Prima tijdverdrijf natuurlijk, maar echt spannend is anders. Tegenwoordig heb je dat probleem niet meer met alle virtuele spellen die er zijn. Of je nu een racegame, voetbalspel of role-playing game wil spelen, in je eentje kun je je prima vermaken. Je speelt dan bijvoorbeeld tegen de computer of miljoenen andere spelers die dezelfde game hebben.

Heb jij nog andere tips om leuke dingen thuis te doen? Wij horen ze graag!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Nikki Fairley