Het cocoonen kan beginnen! Zo maak jij je huis winterklaar

Je kunt er niet meer omheen: de dagen worden korter en het weer kouder. Krijg je hierdoor ook al zin om de warme truien weer uit de kast te trekken en op de bank te chillen met een dekentje? Het is namelijk weer tijd om lekker in huis te gaan cocoonen! Met deze items maak jij jouw huis helemaal winter ready.

Geen zin om te koken?

Vooral als je net uit de kou komt en liever op de bank kruipt met een warme deken, kunnen we ons voorstellen dat je geen zin hebt om te koken. Laat staan om nog boodschappen te doen! De Samsung Family Hub koelkast weet dit ook. Hiermee kun je heel eenvoudig via het scherm op de deur een maaltijd bestellen via bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Heb je de kou toch wel getrotseerd en sta je in de supermarkt, dan laat deze slimme koelkast jou via een app zien wat er thuis in de koelkast ligt. Hierdoor hoef je minder lang in de supermarkt te staan twijfelen of je een product wel of niet in huis hebt. (En ben je eerder thuis, eerder op de bank voor dat avondje voor de tv. ;)) Ideaal toch?! Wil je meer weten over de Samsung Family Hub? Lees dan ons blog over deze slimmerd.

Een warm drankje mag niet ontbreken

Kom je uit de kou, dan wil je vast wel even opwarmen met een lekker kopje thee, koffie of zelfs warme chocomel. Vergeet dus niet te investeren in een goede waterkoker of koffieapparaat. Geen idee welk koffieapparaat het beste bij jou past? Check dan hier welke type koffiedrinker jij bent.

Lekker avondje voor de tv

Iets waar wij ons altijd helemaal op kunnen verheugen, is een heerlijk avondje voor de tv. Of gewoon lekker de hele zaterdagmiddag. Yolo. Een warm dekentje erbij en jouw favoriete tv-programma aan, wat wil je nog meer? Zijn er geen leuke programma’s op tv? Dan schakel je eenvoudig over naar Netflix met een smart TV, zoals de Sony 4K Ultra HD TV. Heb je geen slimme TV, maar zou je wel graag de opties van een smart TV willen hebben?  Denk dan eens aan de Google Chromecast. Hiermee maak je van iedere televisie een smart TV en switch jij eenvoudig tussen apps als Netflix, Spotify en Facebook.

En wil je het helemaal goed doen, dan creëer je gewoon je eigen thuisbioscoop! Want waarom zou je de deur uit gaan, als je heel eenvoudig zelf een romantisch filmavondje kunt organiseren? Met een soundbar, zoals de Soundbar Soundtouch van Bose zorg je er namelijk voor dat jij perfect geluid hebt. Het lijkt bijna alsof je echt in de bios zit. Wil je meer weten over hoe jij zelf jouw eigen thuisbioscoop kan creëren, lees dan ons blog: Zo creëer jij je eigen thuisbioscoop. Easy date-night!

Niks meer op tv?

Zijn je favoriete programma’s afgelopen en heb je al je Netflix series al uitgekeken? Of heb je gewoon even geen zin om naar de tv te kijken? Het kan dan ook heerlijk zijn om even een lekkere chickflick of een spannende thriller te lezen. En dan is het al helemaal fijn dat je al deze boeken heel eenvoudig op een e-reader kunt zetten. Dat bespaart je over het algemeen ook nog eens veel geld, want e-books zijn nu eenmaal goedkoper dan normale boeken. Heb je nog geen e-readers? Bekijk dan ons aanbod in e-readers.

Laat dat koude weer maar komen. Wij hebben wel zin in een avondje op de bank onder een deken met een lekker kopje thee. Of wijn. Jij ook?

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Mylene Bouwman