5
mei

Smile! Zo krijg jij een stralend wit gebit

Lachen is gezond! En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Maar dan wil je natuurlijk wel kunnen shinen met een goed verzorgd gebit. Met deze producten moet dat in ieder geval helemaal goed komen!

Easy does it

De naam zegt het al. Met de Philips sonicare easyclean krijg je jouw tanden snel en makkelijk schoon. Deze elektrische tandenborstel is zo gemaakt, dat er tijdens het poetsen vloeistof tussen je tanden gesproeid wordt om je gebit extra schoon te maken. Door deze tandenborstel te gebruiken heb je in één klap een betere mondhygiëne en wittere tanden!Verzorgingsproducten lente | Blog BCC

Haal die 2 minuten!

Je tandarts heeft het je vast wel eens verteld: Als je je tanden poetst, is het aan te raden om dit in ieder geval 2 minuten te doen. Dan heb je genoeg tijd om aan elk deel van je gebit aandacht te besteden. Ehmm, maar ja, probeer zelf maar eens tot 120 te tellen. Grote kans dat je in de tussentijd de tel kwijt bent natuurlijk. De Oral B pro 2 heeft hier een speciaal geheugensteuntje voor. Hij vertelt je namelijk precies wanneer de 2 poetsminuten voorbij zijn, maar herinnert je er ook elke 30 seconden aan om een ander deel van je gebit te poetsen. Zo weet je zeker dat al je tanden en kiezen aan de beurt komen.

Elk hoekje en kiertje…

Vergeet jij ook wel eens een deel van je gebit te poetsen? En hoe weet je nu zeker dat je elke tand en kies hebt gepoetst? Vraag het deze slimme tandenborstel van Oral B! Ja, je leest het goed. Deze tandenborstel is namelijk zo slim, dat je hem aan een app kunt verbinden. Deze app vertelt je tijdens het poetsen precies hoe ver je al bent in je poetsbeurt, maar ook waar en wanneer je misschien wel wat te hard poetst. Zo weet je dus zeker dat je altijd elke zone van je gebit poetst, maar verminder je ook de kans op gaatjes én bescherm je je tandvlees. Met gezonder tandvlees en wittere tanden kun jij iedereen die je tegenkomt een dikke vette glimlach geven!

Flos erop los

Hoe vaak flos jij eigenlijk? Dagelijks flossen is belangrijk voor de mondhygiëne, maar het is misschien niet altijd onderdeel van je routine. Wij hebben de oplossing! Flossen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als met een monddouche. Jawel, een douche voor je mond! Je vult dit apparaatje namelijk met water, waarmee je restjes tandplak tussen je tanden snel en makkelijk wegspoelt. Op die manier voorkom je dat er gaatjes ontstaan tussen je tanden. En als je – in plaats van gewoon water – mondwater gebruikt, kun je écht met een stralende en frisse lach aan je dag beginnen! Start jij ook je nieuwe gezonde flosgewoonte met dit flosapparaat?