Sport attributen | Blog BCC

Sport dipje? Maak je work-out leuker met deze sportattributen!

Oké, laten we eerlijk zijn; sporten is ook niet altijd onze hobby. Maar wist je dat je jouw work-out een stuk leuker kan maken met allerlei sportattributen? Wij vertellen je welke dit zijn.Sport attributen | Blog BCC

Activiteiten tracker

Heb jij dat ook altijd? Dat je dan eindelijk weer begint met sporten maar na weken nog steeds geen verbetering merkt? Niet echt motiverend… Het goede nieuws is: je merkt misschien geen verschil, maar er gebeurt zeker wel wat in jouw lichaam. Om bij te houden hoe het ervoor staat met je prestaties is een activiteiten tracker ideaal. Deze houdt jouw hartslag in de gaten en meet hoe snel en hoe ver je zwemt, fietst of rent. De tracker zal je vertellen dat hoewel jij geen verschil merkt, je wel degelijk sneller bent gaan rennen of je hart constanter blijft kloppen. Super motiverend om jezelf telkens te overtreffen.

Action Cam

Misschien helpt een action cam jou om je aan het bewegen te krijgen? Super gaaf om te gaan mountainbiken of paardrijden door de bossen vast te leggen. Heb je na die tijd gelijk een mooi filmpje voor op jouw sociale media. De reacties die je dan krijgt zorgen voor net een beetje extra motivatie om volgende keer nog harder te knallen. Good luck!

Oordopjes met oorhaak

Alles wordt fijner met muziek in je oren. Ook sporten! Jij wil tijdens jouw hardloopsessie natuurlijk kunnen genieten van jouw motivational hits en tijdens yoga rustgevende geluiden horen. Wat je niet wil is dat je oortjes telkens uitvallen of dat je je rot zweet door die enorme koptelefoon op je hoofd. De oplossing: oortjes met oorhaak. Geen enkele sporter kan zonder! Dankzij die lekkere upbeat muziek ga je nog sneller rennen of harder boksen.

Blender voor power food

Wie veel sport, moet ook goed eten! Maak je work-out leuker met een pre of post work-out shake. En dan niet zo eentje met poeder uit een zakje, maar een verse, zelfgemaakte shake! Hoe fijn is het om je te kunnen verheugen op een gezonde proteïne shake uit eigen blender? Je kunt eindeloos variëren. Als basis neem je een eiwitrijk product zoals kwark, hüttenkäse of yoghurt. Voeg er banaan, kaneel, cacao, havermout, vanille, koffie of een van de andere honderden opties aan toe! Zeker weten dat dit jouw work-out een stuk fijner maakt. Niet na het eten gelijk weer op de bank gaan hangen he?

Gamen en afvallen tegelijk

Hoe blij word jij als we je vertellen dat je al gamende kilo’s kwijt kan raken? Dan moet je wel de goede spellen in huis halen. Wat denk je van Just Dance 2021 voor Nintendo Switch of voor de PS5? Zonder dat je het doorhebt verbrand jij bergen met calorieën terwijl jij met je vrienden op de leukste hits danst van onder andere Ariana Grande en Daddy Yankee. Ook top is de Nintendo Ring Fit Adventure. Hierbij gebruik jij jouw hele lichaam om de game te besturen. Jog door een fantasiewereld of doe kracht- of yoga-oefeningen om vijanden te verslaan.

Sport ze!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Manou 't Lam