Tijd besparen | Blog BCC

Tijd besparen in het huishouden; 5 producten die jou hierbij gaan helpen!

Zeg nou zelf: tijd besparen in het huishouden, wie wil dat niet? Deze 5 apparaten voor in huis gaan jou hierbij helpen!Tijd besparen | Blog BCC

1: QuickDrive wasmachine

Het is natuurlijk belangrijk dat je was schoon en fris uit de wasmachine komt. Daarnaast is het ook fijn als dit zo snel mogelijk gebeurt, toch? Want hoe sneller de machine draait, hoe meer wasjes je op een dag kunt doen, en hoe meer tijd je dus over hebt voor andere dingen. De Samsung Quickdrive wasmachine zorgt ervoor dat je twee keer zo snel klaar bent en zo’n 20% energie bespaart. Ook heeft de wasmachine een AddWash-deurtje waarmee je vergeten wasgoed nog even snel kunt toevoegen. Tijd en kostenbesparend, oftewel: win-win!

2: De robotstofzuiger

Stofzuigen anno 2019 betekent: languit op de bank liggen. De stofzuigers van tegenwoordig staan namelijk te popelen om dit (soms helse) karweitje van je over te nemen. Laat je robotstofzuiger dus maar lekker zijn gang gaan.

3: …en de dweilrobot!

Nadat je robotstofzuiger het hele huis onder handen heeft genomen, laat jij je dweilrobot de puntjes op de i zetten. Ook daar hoef je, afgezien van het gelukkig aanschouwen van je persoonlijke huishoudhulpje, niets voor te doen. Zo kan jij ondertussen vast de keukenprins(es) uithangen! Of gewoon nog net even wat langer uitgestrekt op de bank blijven liggen, natuurlijk.

4: Family Hub koelkast

Niet alleen is de Samsung Family Hub een eyecatcher in jouw keuken, hij bespaart je ook tijd en moeite. Dankzij drie ingebouwde camera’s kun je via je smartphone namelijk zo je koelkast inkijken! Dat is super handig wanneer je bijvoorbeeld in de supermarkt staat. Zo hoef je dus niet eerst langs huis om te checken wat er nog in je koelkast ligt én voorkom je dat je geld uitgeeft aan eten of drinken wat je nog thuis hebt staan.

5: Home Connect vaatwasser

Net als bij de wasmachine wil je graag dat hetgeen je in de vaatwasser stopt er ook weer schoon uit komt. Het werkt ook mee als de vaatwasser daar niet te lang over doet. Als er bijvoorbeeld spontaan bezoek langskomt, wil je immers dat de vieze borden die je dan ineens nodig hebt zo snel mogelijk spik en span zijn. Het liefste zonder dat je ze zelf hoeft af te wassen. Met de Siemens Home Connect vaatwasser en ingebouwde varioSpeed Plus functie wordt de afwastijd tot 66% verkort, terwijl het resultaat net zo schoon is. Dus ook bij een last-minute etentje kun je die afwasborstel (gelukkig) gewoon laten liggen!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Charlotte Klein