5
apr

Wel of geen snoerloze stofzuiger? Zo maak jij jouw keuze!

Ieder huishouden is anders en vraagt om een andere schoonmaakroutine. Een van de klusjes die toch wel wekelijks terugkomt is stofzuigen. Vraag jij je soms ook af of je de juiste stofzuiger hebt? Of dat het misschien makkelijker kan, bijvoorbeeld met een snoerloze stofzuiger? We geven je drie scenario’s waar je rekening mee kunt houden bij het vinden van de ideale stofzuiger.Snoerloze stofzuiger | Blog BCC

Scenario 1: Je hebt huisdieren

Wanneer je één of meerdere huisdieren hebt, weet je dat dit voor extra rommel in huis zorgt. Niet alleen slingert er overal speeltjes van je huisdier rond maar ook de haren zorgen voor extra schoonmaakwerk. Wat dacht je trouwens van de brok- en koekkruimeltjes die regelmatig worden achtergelaten? En dan heb je net het hele huis gepoetst, gaat de hond weer met de plant aan de haal.. Arhg, kun je wéér de stofzuiger uit de kast halen! Maak het jezelf makkelijker. Accepteer dat je wat vaker moet stofzuigen en neem daarom een snoerloze stofzuiger. Deze hoef je niet in het stopcontact te pluggen. Je pakt hem gewoon van zijn plaats en kunt direct aan de gang. Geen gedoe met snoeren waar de hond in wil bijten, en ultiem gebruikersgemak en bewegingsvrijheid. Deze steelstofzuiger van AEG beschikt over ‘Brush Roll Clean’: gemotoriseerde borstelrolreiniging. Je vraagt je misschien af of je dit nodig hebt, maar het antwoord is ja! Dit zorgt er namelijk voor dat alle haren en pluisjes die aan de borstel blijven hangen gemakkelijk verwijderd worden met één druk op de knop.

Scenario 2: Je hebt kinderen

Als er twee dingen toch wel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dan zijn het kinderen en schoonmaken. Wanneer je kinderen hebt, of wanneer er regelmatig kids over de vloer komen, zul je er al wel achter zijn dat dit betekent dat je vaker moet schoonmaken. Vieze voetjes rennen naar binnen, vettige handjes plakken op de ramen en gordijnen en regelmatig vliegt er eten van tafel als het niet lekker smaakt. Herkenbaar? Ook met kinderen is het belangrijk om te accepteren dat je wellicht meer moet schoonmaken dan voorheen. En hoor hier geldt weer; maak het jezelf makkelijk. Een steelstofzuiger pak je direct uit de kast en kun je snel met één hand bedienen. Met deze steelstofzuiger van Miele kom je gemakkelijk onder bedden en kasten zodat alles weer, voor zo lang het duurt, hygiënisch schoon is.

Scenario 3: Je bent weinig thuis

Werk je veel en heb je daarnaast een grote vriendenkring? En misschien heb je ook nog verschillende hobby’s? Wanneer je weinig thuis bent, heb je mazzel want je hoeft dan ook niet zo vaak schoon te maken! Het is dan wel fijn om eens per zoveel tijd goed schoon te maken. Gebruik daarvoor een krachtige stofzuiger zoals die van Philips of AEG. Dit zijn modellen met snoer en daardoor iets krachtiger. Ideaal dus als je één keer per week grondig wil stofzuigen. Kun je daarna weer genieten van de leuke dingen!