Win 2 kaarten voor 4-daags foodfestival Taste of Amsterdam

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaars hebben bericht gehad.

 

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni vindt Taste of Amsterdam weer plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Op dit 4-daagse culinaire foodfestival kun je de heerlijkste gerechten en wijnen proeven, kookworkshops, demonstraties en masterclasses volgen, alles te weten komen over de geschiedenis van dranken, een foodmarket bezoeken en alles in combinatie met muziek, een speciaal biertje, cocktail, wijntje en meer…

Wil jij er graag heen? Je kunt via ons nu kaarten winnen!

Hét Restaurantfestival van Amsterdam

Taste of Amsterdam haalt tijdens het aankomende Pinksterweekend smaakmakers van nieuwe en gevestigde restaurants en innovatieve bars naar het Amstelpark toe. Dit festival is een verzamelplaats van de beste chefs en keukens van Amsterdam. Bij de stand van hoofdsponsor AEG is er de mogelijkheid om kookdemonstraties van de ambassadeurs van AEG te volgen, zoals Jonnie Boer en zijn team, Michelin Sterrenrestaurant de Librije en Edwin Klassen van Desemenzo.

Ben je hobbykok? Dan kun je op de foodmarket je ingrediënten alvast proeven en inslaan. Kinderen kunnen als proefchef aan de slag bij Taste of Kids. Het AEG Baking Lab keert ook terug dit jaar, waar thuisbakkers taarten, broden en koeken bakken. Tot slot kun je op ontdekking gaan naar verscholen tuinen waar ongewone spirits geschonken worden. Kortom: het is puur genieten op dit culinaire festival in het Amstelpark.

 

 

Heb je zin om ernaartoe te gaan? Wij mogen 25 kaarten weggeven!

BCC geeft 25 x 2 kaarten weg. Hoe je kans maakt?

  • Schrijf je in voor de BCC Nieuwsbrief en like de BCC Facebookpagina
  • De BCC-jury trekt uit alle inschrijvingen 25 winnaars
  • Op maandag 29 mei ontvangen de winnaars een e-mail en plaatsen we een post op Facebook met de namen van de winnaars
  • Actieperiode: vrijdag 19 mei 2017 t/m zondag 28 mei 2017
  • Voorwaarden voor deze actie kun je nalezen op bcc.nl/acties
  • Vragen over deze actie? Stuur ons een mailtje via e-mailadres actie@bcc.nl

 

Geen tickets gewonnen? Je kunt ze ook nog bestellen bij Taste of Amsterdam zelf, dit kan online voor €12,-. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen en je mag zelf kiezen wanneer je komt.  Wil je meerdere dagen langs komen? Koop dan een passe-partout voor €22,-. Je florijnen kun je ook alvast regelen, dat scheelt je weer in de rij staan! Deze kun je per 10 stuks kopen. Zien we je daar?

Ben jij al eens op Taste of Amsterdam geweest? Hoe vond je het? Laat je reactie hieronder achter.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..