Zo wordt buiten sporten nóg leuker en makkelijker

Super fijn, dat lekkere voorjaarsweer. Krijg jij van het lentezonnetje ook altijd extra energie? Zodra de zon schijnt weet je waarschijnlijk wel wat er gezegd wordt; “sun’s out, guns out!”. Dus trek die sportschoenen aan, smeer je goed in en gaan met de banaan! Oké, eerlijk is eerlijk, languit in de zon liggen klinkt misschien nog aantrekkelijker, maar je moet wat over hebben voor een summer body. Wat extra sport motivatie kan daarom nooit kwaad. En met deze items gaat dat helemaal goed komen!

I like to move it, move it

Heb jij ook vaak het idee dat je nét wat beter presteert met een muziekje op? News flash: dat is dus ook zo! Muziek zorgt er namelijk o.a. voor dat je afgeleid wordt van vermoeidheid en pijn. En dit helpt je bij het sporten. Aha, vandaar dus dat je je eigen ademhaling soms niet meer kan horen door de harde muziek tijdens fitness lessen. Ga je buiten sporten, dan kan muziek dus een fijne motivatie zijn. Je kunt hiervoor verschillende soorten hoofdtelefoons aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor een draadloze headset wanneer je geen gedoe wil met kabeltjes, of ga voor een hoofdtelefoon met hoofdband. Zo weet je helemaal zeker dat ‘ie goed blijft zitten. De keuze is reuze! Check onze site voor een overzicht van alle hoofdtelefoons.

 

Van plan om met een groepje vrienden buiten te gaan sporten? Bijvoorbeeld een bootcamp lesje in het park of volleyballen op het strand (jaja, dat kan straks in de zomer ook weer!), dan neem je gewoon een draadloze speaker mee. Net zo makkelijk.

 

Meten is weten

Oké, laten we eerlijk zijn; stiekem zijn we allemaal wel een (klein) beetje prestatiegericht. Toch? Misschien schuilt er geen Ronaldo of Dafne Schippers in je, maar het is altijd wel fijn om je sportdoelen te behalen en te zien of je vooruitgang boekt. En hoe beter kan dat dan met een activity tracker? Met dit horloge meet je de afgelegde stappen, de afstand en het aantal verbrande calorieën. Naast deze drie standaard functies kunnen modellen ook beschikken over een snelheidsmeter, hartslagmeter en hoogtemeter. Perfect dus om je prestaties te meten. Achteraf kun je ook nog eens je resultaten terug lezen op je smartphone en deze delen op social media. Want je weet wat ze zeggen; sharing is caring!

 

Ennn, actie!

Nu we het toch over social media hebben; hoe leuk is het om je sportieve acties op camera vast te leggen zodat je deze achteraf terug kan zien en met al je vrienden kan delen? Met een actioncam bijvoorbeeld maak je de meest vette foto’s van al je gewaagde acties. Of je nu gaat fietsen, skaten of zelfs een stukje gaat zwemmen. Als dat niet motiveert om meer te gaan sporten, weten wij het ook niet meer.

Wasmachine

Heel leuk al dat sporten, maar je wasmand puilt ondertussen uit van de extra hoeveelheid vuile sportkleren. En tsja, het liefst wil je de volgende keer waarschijnlijk weer gewoon hetzelfde lievelingsshirt aantrekken. Snappen wij helemaal. Een fijne wasmachine is dus onmisbaar als je vaker gaat sporten. En als die wasmachine ook nog eens een speciale sportfunctie blijkt te hebben, kunnen we ons voorstellen dat je al helemaal een vreugdedansje gaat doen. Doen wij namelijk ook. Is zo’n wasmachine wellicht iets voor jou? Lees dan gauw meer over de Indesit wasmachine. Je bent overigens wel gewaarschuwd; een smoes om niet te gaan sporten heb je hiermee niet meer.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Nikki Fairley