Vakantiefoto's | Blog BCC

6 creatieve manieren om je vakantiefoto’s te bewaren

Je vakantiefoto’s kun je natuurlijk gewoon op je telefoon laten staan, maar hoe veel leuker is het om er iets mee te doen? Dat je foto’s kunt inlijsten weet je natuurlijk al. Daarom geven wij je enkele andere creatieve manieren om je foto’s te bewaren.Vakantiefoto's | Blog BCC

1.    Fotomuur maken

Vrije muur in je huis? Misschien in de keuken of slaapkamer? Print de allerleukste foto’s uit en plak ze op je muur. Plak ze allemaal recht op een rij om je hele muur te vullen of maak er een leuke vorm van zoals een hart. Om jouw foto’s in perfecte kwaliteit af te drukken hoef je tegenwoordig helemaal niet meer de deur uit. Druk ze gewoon thuis af met de All-in-One kleurenprinter van HP. Je kunt je telefoon koppelen aan de printer waardoor je de foto’s direct uit je galerij of van social media kunt uitdraaien.

2.    Fotoslinger maken

Foto’s op de muur plakken is natuurlijk wel erg permanent. Misschien rouleer jij de foto’s liever. Want als je straks nog een mooie reis gaat maken, wil je daar natuurlijk ook weer foto’s van in je huis hangen. Maak dan een fotoslinger waarbij je de foto’s met kleine knijpertjes ophangt aan een draad. Zo kun je op elk moment een andere foto kiezen.

3.    Fotoboek of magazine maken

Foto’s die ergens ver weggestopt staan op je laptop pak je er nooit meer bij om te bekijken. Een mooi fotoboek daarentegen pak je even snel uit de kast. Goede herinneringen ophalen was nog nooit zo makkelijk. Een andere leuke optie is om een eigen reismagazine te laten drukken. Hier kun je dan niet alleen foto’s inzetten maar ook al je belevenissen op papier zetten. Met een levendig verhaal bij je foto’s komen die herinneringen zeker helemaal terug. Je maakt een fotoboek super makkelijk via onze website.

4.    Screensaver voor je tv

Met The Frame TV van Samsung kun jij al jouw foto’s op de tv ‘inlijsten’. De tv is buiten gebruikstijd namelijk een waar kunstwerk, compleet met lijst. Zo heb je jouw foto’s altijd aan de muur. Als je geen nieuwe tv wil kopen om van je foto’s te genieten (snappen we) dan is er een andere optie. Sluit op jouw huidige tv een Google Chromecast aan zodat je verbinding kunt maken met Google foto’s. Door al jouw vrolijke vakantiefoto’s in een album te zetten kun je ze via de Chromecast als screensaver op je tv zetten.

5.    Tover om tot wanddecoratie

Heb jij één of een paar foto’s waar jij geen genoeg van krijgt en die een prominente plek in huis verdienen? Dan is het laten maken van een mooie canvas foto een leuk idee. Of druk jouw favo foto af op plexiglas of hout. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils!

6.    Wereldkaart volplakken

Als je een echte reiziger bent en gedurende je leven al een groot deel van de wereld hebt gezien, kan het ook leuk zijn om een grote wereldkaart aan de muur te hangen en op de plekken waar je geweest bent een foto vast te pinnen. Je kunt ook vanuit de landen of steden een draadje spannen en de foto’s om de kaart heen plakken. Zo kun je ook meerdere foto’s per gebied showen.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Manou 't Lam