Vaderdag | Blog BCC

7 dingen waarmee jij jouw vader blij maakt met Vaderdag

Vaderdag komt er weer aan! Vind jij het lastig om te bedenken wat jouw vader leuk vindt om te krijgen? Wij geven jou inspiratie voor cadeautips.Vaderdag | Blog BCC

1.    Scheerapparaat

Een goed scheerapparaat hoort in de kast bij iedere man. Is jouw vader zo iemand die nog met een handmesje scheert? Niks mis mee natuurlijk, maar er gaat vast een wereld voor hem open met een elektrisch scheerapparaat. Een fijne is die van Philips. Dit soepele apparaat voorkomt sneetjes en wondjes en is zo flexibel dat hij zelfs de hals en kaaklijn glad scheert. Jouw vader gaat straks netter dan ooit de deur uit!

2.    Koptelefoon of speaker

Is jouw pa een echte muziekfan? Dan is een koptelefoon of speaker misschien wel een leuke verrassing. Of hij nou luistert naar bonkende hard core, klassieke muziek of liever de top 50 opzet, hij geniet nog meer van zijn favoriete muziek met goed geluid. De JBL portable speaker kan hij overal mee naartoe nemen en is waterdicht. Dus kan jouw pa lekker gaan klussen en in de tuin werken met muziek, een feest! Misschien wordt jouw moeder niet heel vrolijk van zijn muziek en is een draadloze koptelefoon een beter idee. Dan kan jouw pa helemaal opgaan in zijn playlists zonder er anderen mee tot last te zijn.

3.    Headset

Een heel praktisch cadeau is een headset. Handig voor als pap thuis moet werken en vaak meetings heeft. Zo hoort hij zijn collega’s een stuk beter. En natuurlijk ook handig voor als jij hem eens videobelt. Hoef je niet telkens alles twee keer te vertellen.

4.    Fitbit

Sportieve vaders zullen hier heel blij van worden. Met de Fitbit activiteitstracker houdt hij precies bij wat voor prestaties hij heeft geleverd. Hoe snel heeft hij gerend of gezwommen? Of hoe ver heeft hij gefietst? Wij denken dat hij voortaan nog vaker zijn wandelschoenen of wielrenpak aantrekt. Fitbit heeft naast het bijhouden van sportprestaties ook nog andere functies. Zo kan hij je slaap registreren, stappen bijhouden en een bewegingsnotificatie instellen als je te lang stilzit. Dus ook goed voor vaders die liever lui dan moe zijn.

5.    Gaming

Is jouw pa wel te strikken voor een potje gamen? Wij hebben genoeg leuke spellen die hij alleen of met zijn kinderen en eventueel kleinkinderen kan spelen. Wordt hij fanatiek van een wedstrijd in FIFA of houdt hij meer van denksport in Brain Training? Voor de hele familie zijn de klassiekers Mario Party en Mario Kart voor op de Nintendo Switch helemaal leuk. Volgende spelletjesavond is hij hem.

6.    Actioncam of dashcam

Leuk voor de vaders die graag actief zijn en alles willen vastleggen: een actioncam. Ideaal voor tijdens een mountainbike ritje of wandeltocht en natuurlijk voor op zijn volgende vakantie. Gaat je pa graag op roadtrip? Dan is een dashcam misschien wel leuker. Wie weet schuilt er wel een echte cameraman in hem.

7.    E-reader

Niks lekkerder dan helemaal opgaan in een goed verhaal, vindt jouw pa. Dan is het ideale cadeau misschien wel een e-reader. Zo kan hij heerlijk wegkruipen in zijn stoel en oneindig veel boeken uitzoeken. Groot voordeel: bij e-readers kan je lettertype, lettergrootte en regelafstand zelf instellen. Zo hoeft hij zijn leesbril niet meer op.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Manou 't Lam