5
jul

Alles in huis voor jouw roadtrip

Het zonnetje schijnt en de vakantie komt in zicht! Tel jij stiekem de dagen al af tot je eindelijk op vakantie kunt gaan? Wij wel! Ga je deze zomer met de auto op vakantie naar het verre zuiden of ga je een roadtrip maken door Nederland? De volgende gadgets mogen echt niet ontbreken op jouw inpaklijstje!

Zorg voor een up-to-date navigatiesysteem

Weet je nog hoe dat vroeger ging? Als je met papa en mama op vakantie ging? Papa reed en mama zat met de kaart in de hand. “Hier rechts!” en dan bleek het toch niet zo te zijn. Voor de zoveelste keer verkeerd gereden. Papa geïrriteerd, mama gefrustreerd. Jij met je broertje of zusje verveeld op de achterbank: “Zijn we er al bijna? Hoe lang duurt het nog?!” Gelukkig gaat dat tegenwoordig een stuk makkelijker met behulp van een navigatiesysteem. Heb je er geen een of is jouw navigatiesysteem aan vervanging toe? Zorg ervoor dat je er een fixt voordat je met de auto op vakantie gaat. Scheelt je zo’n situatie als hierboven. En als je toch verkeerd rijdt, dan kun je de navigatie de schuld geven in plaats van je partner. Better safe than sorry, niet waar?

Relaxed op de achterbank

Stel je eens voor dat je relaxed op de achterbank of bijrijdersstoel zit met jouw eigen favoriete muziek op. Je kunt je even afsluiten van dat veel te enthousiaste gekakel of een dutje doen. ZzZz.. Ben je in ieder geval uitgerust als jij straks weer achter het stuur klimt. Plus een powernap is ook gewoon lekker. Ben je fit op de plaats van bestemming en kun je daar een paar dansjes doen in de club. Party hardy! Naar onze mening is een koptelefoon onmisbaar als je op roadtrip gaat. Wat denk jij?

Oh ja, als je toch wat wilt doen tijdens de rit of straks als je op de camping voor je tentje zit, neem dan een e-reader mee. Hier kun je al jouw leesboeken op kwijt, zonder dat je ze allemaal mee moet zeulen. Scheelt weer ruimte in je bagage! Kan dat leuke feestjurkje toch nog mee of die comfortabele sweater voor de gezellige zomeravonden bij het kampvuur.

Maak de mooiste vakantiekiekjes

Een vakantie zonder vakantiekiekjes is geen vakantie toch?! Neem een compact camera mee op je roadtrip. Deze camera is lekker licht en kun je daardoor gemakkelijk overal mee naar toe nemen. En het allerbelangrijkste; je krijgt super leuke foto’s. Kun je je vrienden jaloers mee maken op social media of zelf nog even bij wegdromen deze winter, als het weer koud en nat is in Nederland. Vergeet ook niet wat foto’s te schieten onderweg van de prachtige natuur of van de sfeer in de auto.

Vind je het toch een beetje onhandig om een camera mee te nemen? Je kunt natuurlijk ook gewoon foto’s maken met je telefoon. En voordat je roept dat je telefoon dan te snel leeg gaat, ook daar hebben we een oplossing voor: neem een powerbank mee! Hiermee kun je overal je telefoon opladen (mits de powerbank opgeladen is). Je bent nooit meer afhankelijk van een stopcontact en je kunt fulltime jouw favoriete deuntjes afspelen in de auto!

Het navigatiesysteem, de koptelefoon, de e-reader, de compact camera en onze powerbank staan in ieder geval op onze checklist. Welke gadgets neem jij mee tijdens je roadtrip?