De leukste gadgets voor jouw wintersport

Kijk jij ook ieder jaar weer uit om richting de sneeuw te gaan en bovenop de piste te staan? Haal je ski’s dan maar van zolder en zoek je beste skipak uit, want de wintersport periode is weer aangebroken! Grote kans dat je een lijstje hebt met dingen die je absoluut mee moet nemen. Ski’s, helm, handschoenen.. Maar heb je ook al aan deze handige wintersport gadgets gedacht?

 

Jump jump!

Zal je net zien; maak je een super vette sprong met je snowboard, heeft niemand ‘m gezien! En geloven doen je vrienden het al helemaal niet. Dit probleem moet de uitvinder van de GoPro ook ervaren hebben, want met deze camera kan je spectaculaire beelden vastleggen terwijl jij in actie bent. Of je nu als een malle van de berg aan het sjezen bent of toevallig een perfecte sprong maakt, de GoPro legt alles voor je vast. En het fijne van de GoPro is dat ‘ie makkelijk tegen een stootje kan en niet vies is van een beetje water. Hoef jij je geen zorgen te maken als die jump per ongeluk toch niet helemaal ging zoals je gehoopt had.

Jouw eigen après-ski feestje

Denk je aan wintersport, dan denk je aan après-ski. Toch? Snollebollekes door de speakers en meezingen maar! Maar waarom alleen losgaan in de kroeg, als dat ook in je appartement, chalet of zelfs in de skilift kan? Met de bluetooth speaker maak je nu overal heel makkelijk je eigen après-ski feestje, waar je ook bent. Je streamt je muziek via elk apparaat dat uitgerust is met Bluetooth. Hierdoor kan je samen met je vrienden genieten van je favoriete muziek.

Even opladen

Oh nee, ben je je vrienden ergens kwijt geraakt, is je telefoon leeg! Dan zit er niks anders op dan in je eentje verder gaan of nieuwe vrienden zoeken. Want probeer je vrienden maar weer terug te vinden bovenop de berg. Om dit soort gedoe te voorkomen, is het heel handig om een powerbank mee te nemen op wintersport. Hiermee kun je heel makkelijk onderweg je telefoon opladen. En is je GoPro bijvoorbeeld ook leeg? No problemo, ook deze laad je zo weer op.

 

Meten is weten

Super lekker, zo’n hele dag op pad zijn. Vraag jij je aan het einde van de dag soms ook af hoeveel kilometer je nu eigenlijk afgelegd hebt? En waar ben je nu ook alweer overal geweest? Wellicht wist je al dat je een smartwatch kan gebruiken om jouw sportprestaties te meten. Bijvoorbeeld wanneer je een stukje gaat hardlopen of fietsen. Maar heb je er ook bij stilgestaan dat er sporthorloges zijn waarmee je jouw ski prestaties kan vastleggen? Hoe cool is dat? Zo heeft TomTom nu een smartwatch met heel veel leuke functies voor jouw wintersport activiteiten. Naast het kunnen meten van de luchtdruk en het afspelen van muziek, zie je met dit horloge precies hoe hoog je zit, de afstand die je afgelegd hebt en hoe snel je van de berg gaat. Ook zit er een handige GPS functie op waarmee verdwalen bijna onmogelijk wordt. De batterij van zo’n horloge gaat ongeveer een hele dag mee, dus perfect voor een hele dag op de piste. En ach, anders laad je ‘m gewoon weer op met je powerbank, toch?

Nu even niks

Wintersport is natuurlijk niet alleen maar de hele dag actief zijn. Soms wil je gewoon lekker in het huisje blijven en series of films kijken. Snappen wij helemaal! Maar om nu je laptop helemaal mee te zeulen, is ook weer zo’n ding. Een tablet is dan de perfecte oplossing. Kun je meteen al jouw foto’s en video’s terugkijken die je gemaakt hebt met je GoPro. En ook de resultaten van je TomTom check je makkelijk met de bijhorende app. Multifunctioneel dus!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Nikki Fairley