Vaderdag | Blog BCC

De leukste Vaderdag cadeaus om te geven!

Binnenkort is het weer tijd om je vader eens even extra in de watten te leggen. Vroeger deed je dat misschien nog met een mooi knutselwerkje, maar daar kun je nu natuurlijk niet meer mee aankomen. Ben jij nog op zoek naar het allerleukste cadeau voor paps? Check dan gauw onze Vaderdag cadeau tips!Vaderdag | Blog BCC

1. Bluetooth speaker

Heb jij een muzikale vader? Dan is een bluetooth speaker een top cadeau. De JBL Charge 3 kan hij overal mee naartoe nemen en dan echt óveral. Hij is namelijk waterbestendig dus hij kan er ook baantjes mee trekken in het zwembad als ‘ie wilt. Handig is dat je de speaker, naast natuurlijk voor muziek, ook als een powerbank kan gebruiken. Goed cadeau om te geven dus. En wie weet kun je ‘m misschien stiekem af en toe wel lenen!

2. Scheersysteem

Muziek niet echt iets voor je vader? Ga dan voor een baardtrimmer of scheerapparaat. Een typisch mannen cadeau, want elke man gebruikt wel een soort scheerapparaat, toch? Wel even goed uitzoeken welk type je vader kan gebruiken, want er is heel veel keuze.

3. Barbecue

Laat de zon maar tevoorschijn komen, want dan kunnen we barbecueën! En een barbecue is een perfect cadeautje voor Vaderdag. Met deze Princess barbecue heb je geen gedoe met kolen en aanmaakblokjes, hij is namelijk elektrisch. Zo kan je dus eigenlijk zelfs in de winter binnen barbecueën. Het hele jaar door voor de echte liefhebbers!

4. Tracker

Waar is mijn leesbril? Mijn sleutels? Of mijn portemonnee? Met een Tile tracker is je vader nooit meer zijn spullen kwijt! De spullen die een Tile Tracker hebben dan.. Een coole gadget die eigenlijk niet alleen handig is voor je vader, maar iedereen in huis zou moeten hebben. Bevestig hem aan iets onmisbaar of iets wat je telkens kwijt raakt en via de Tile app kan je de tracker bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart zien als je ver weg bent. Applaus voor de uitvinder!

5. Activity tracker

Geef je samen met je broer en/of zus een cadeau en verdient je vader het om helemaal in de watten gelegd te worden? Pak dan uit met een iets duurder cadeau en maak hem blij met een activity tracker. Activity trackers houden bij hoeveel hij beweegt en helpen paps om een sportief doel te behalen. Ook heel handig om je vader een schop onder zijn kont te geven om meer te gaan bewegen.

6. Drone

Save the best for last: de drone! Eerlijk is eerlijk, dit wil je eigenlijk zelf hebben, toch? Maar het cadeau geven is natuurlijk ook heel leuk. Drones kunnen heel duur zijn, maar ze zijn er ook al voor onder de honderd euro. Samen op pad gaan om de vetste vliegende stunts uit te voeren of maak snelle video’s met EZ Shots. Zo voelen jullie je weer even jong.

En dan nog voor het ontbijtje op bed: verse jus d’orange, afbakbroodjes en het perfecte halfzacht-gekookte eitje kook je in 6,5 minuut. Goedemorgen pap!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Lianne Schimmel