GoPro tips - Blog BCC

En, actie! Haal het maximale uit je GoPro met deze tips

Ga je deze winter op wintersport? Dan is er natuurlijk niets leuker dan alles vast te leggen met je GoPro. Benieuwd wat je eigenlijk allemaal met deze actiecamera kan? Wij hebben dé tips om het maximale uit je GoPro te halen.GoPro tips - Blog BCC

Dé camera voor actie

Een GoPro camera heeft het imago van ‘de sporterscamera’ en dat is het natuurlijk ook. Een camera die ideaal is voor het filmen en het maken van foto’s terwijl je bezig bent, bijvoorbeeld tijdens het skiën. De actioncam kan namelijk wel tegen een stootje en is vuilbestendig. Zo kun je al jouw avonturen op wintersport vereeuwigen en later nog eens terugkijken. “Geloof je niet dat ik op de zwarte piste ben geweest? Check het dan zelf!”

Beeld met kwaliteit

Misschien herken je het wel dat je aan het filmen bent tijdens een activiteit en dat het beeld schokkerig en wazig is. Met een GoPro is dat niet het geval. De camera is namelijk voorzien van videostabilisatie. Bovendien film je in FULL-HD en maak je foto’s met 10 megapixel, oftewel je krijgt beelden van goede kwaliteit. En als leuk extraatje: je kunt ook filmen in slow motion!

Makkelijk in gebruik

Als je in de sneeuw staat, blijf je natuurlijk het liefst zo warm mogelijk en houd je je handschoenen graag aan. Niet heel handig als je je camera wilt bedienen. Gelukkig reageert de GoPro ook op spraak! Zo zijn er 14 Engelse commando’s, denk bijvoorbeeld aan “GoPro, take a photo”. Ideaal! Wil je ‘m toch gewoon met je vingers bedienen? De camera is ook voorzien van een touchscreen aan de achterzijde. En als je dan eenmaal vette video’s en filmpjes hebt gemaakt, kun je ze met de nieuwste GoPro Hero7 automatisch door laten sturen naar je social media accounts of naar de GoPro app op je telefoon. Kun je ze direct delen met al je vrienden.

Waterproof

Uiteraard is de camera niet alleen geschikt voor tijdens de wintersport. Ook op andere vakanties kun je vette beelden schieten en zelfs onder water! De GoPro is namelijk waterproof tot wel 10 meter onder water. Dus ga je een keer snorkelen? Leg die prachtige vissen vast op beeld.

GoPro tips - Blog BCC

Filmen als een pro

Tijdens je activiteit is het natuurlijk niet heel handig om je camera steeds vast te moeten houden. Ook daarvoor heeft de actioncam verschillende oplossingen. Voor tijdens de wintersport of op de fiets is er de helmbevestiging. Maar ook een hand + polsriem zodat je zeker weet dat je de camera niet per ongeluk verliest. Wil je foto’s maken vanuit je auto of motor? Daarvoor bestaat er een zuignap waarmee je de GoPro aan je voertuig kunt bevestigen.

Wil je écht next level gaan? Ga dan voor de Karma Core drone, hiermee kun je vanuit de lucht de vetste beelden maken. En heb je toevallig een hond? Daarvoor hebben we de GoPro Fetch, hiermee kun je een kijkje nemen in zijn belevingswereld.

Video’s bewerken

Wil je je video’s nog een beetje opleuken? Download dan de GoPro Quik app. Hiermee kun je je video’s makkelijk editen. Je kunt onder andere leuke filters toevoegen, een muziekje onder je video zetten, tekst toevoegen en meer!

Nieuwsgierig geworden naar onze GoPro actioncamera’s? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Mylene Bouwman