Fit de zomer in: tips en tricks

De zomer breekt aan en dat betekent dat we de korte rokjes, broekjes en zwemkleding weer uit de kast kunnen trekken. Super leuk natuurlijk, maar, waahhh, bij ons breekt toch ook lichtelijk de paniek uit. Want hoe moet dat nu met de nog veel te witte benen en het extra laagje onder onze huid die we deze winter zo goed gekweekt hebben? Dat wordt actie ondernemen! Wil jij nu ook lekker fit de zomer in gaan? Wij geven je wat tips. Summer body here I come

I like to move it, move it

Oké duhh, dit is natuurlijk een inkoppertje. Want waarschijnlijk weet jij ook wel dat je fit wordt door meer te bewegen. Maar weet je dan ook hoeveel je moet bewegen en wanneer je genoeg beweging hebt gehad? Of juist te weinig? De Fitbit Alta kan hiervoor echt een perfect hulpmiddel zijn. Deze activity tracker is niet alleen heel mooi voor om je pols, maar houdt door middel van een stappenteller exact bij hoeveel jij beweegt. En ga je de dagelijks aanbevolen 10.000 stappen misschien niet halen? Dan is de Fitbit daar om je nog even extra te motiveren! Een soort mini personal trainer dus. Eentje die je alleen lekker wel uit kunt zetten.

Voor alle next level sporters is er de Fitbit Charge 2. Naast de standaard Fitbit functies kan deze activity tracker verschillende sporten herkennen, zoals krachttraining, yoga of hardlopen. Na je work-out kun je alle statistieken terugzien op je smartphone in de Fitbit app. Het allermooiste van deze Fitbit is misschien toch wel de Connected GPS functie. Tijdens het wandelen of hardlopen heb je dan real-time informatie op je scherm over je snelheid en de afgelegde afstand. En wil je naderhand weer even tot rust komen? Gebruik dan de Guided Breathing functie om ontspannende ademhalingsoefeningen te doen.

Leuk nog voor alle fashionista’s onder ons; je kunt het bandje van de Fitbit super makkelijk wisselen voor een ander kleurtje. Zo weet je in ieder geval zeker dat ‘ie matcht met je outfit!

Muziek aan en gaan!

En als je dan toch goed aan het bewegen bent, is een muziekje natuurlijk ook wel lekker. Wij gaan er in ieder geval wel vaak harder van hardlopen of fietsen. Of dat denken we tenminste.. Hoe dan ook, muziek tijdens het sporten is fijn! Maar weet jij al welke hoofdtelefoon het beste bij jou past? Voor het sporten zijn de draadloze headsets de perfecte uitkomst. De naam draadloos zegt het al; je hebt hier geen kabeltjes vastzitten aan je hoofdtelefoon. Super fijn, want tijdens het bewegen wil je natuurlijk niet in de knoop raken met je kabeltjes.

Gezond = makkelijk

Mooi, nu we het meer bewegen onder de knie hebben, is het tijd voor de volgende stap: gezond eten! Voor wie nu denkt dat gezond eten maar moeilijk is; in een eerder blog hierover geven we je makkelijke tips & tricks. Spoiler: er komt een Airfryer in voor waarmee je gewoon je favoriete snacks kunt blijven maken en eten. Say what? En één ding is zeker; als wij het kunnen, kan jij het ook!

Het zonnestraaltje in huis

Voor de final touch kiezen wij voor een lekker bruin kleurtje. Op ons gezicht dan. Want je zult het zelf ook wel kunnen beamen: met een bruine toet zie je er een stuk fitter en gezonder uit. En dat is nu precies wat wij willen deze zomer! Helaas werkt het Hollandse weer niet altijd mee, dus zullen we een klein beetje vals moeten spelen. En dat doen we dan met de Eurosolar, oftewel de gezichtsbruiner. Niet alleen lekker, maar ook goed om je gezicht vast te laten wennen aan de vele zonnige dagen die nog gaan komen.

Heb jij nog tips om lekker voorbereid de zomer in te gaan? Wij horen ze graag!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Nikki Fairley