Genieten van winter

We zitten volop in de winterperiode…

..en dat betekent dat we fijn van het binnenleven genieten. Dat ene vakantieboek, dat je nog altijd niet uit hebt eens open te slaan. Een warm plaidje op schoot en dicht bij de kachel zitten. Je kinderen op de bank gekropen met een kop warme chocolademelk; genietend van de nieuwste Disneyfilm op Netflix. Of samen een keertje koekjes bakken…

koekjes bakken

Je weerstand op peil

Tijdens deze gure dagen heb je ook zomaar een koutje te pakken. Zaak dus om goed op je vitamines te letten.

Wist je dat het stomen van groenten gezonder is dan het koken in water? Door deze manier van bereiden, blijven veel meer vitamines in tact. In een pan op het vuur blijven vitamines B en C en zelfs een deel van de smaak achter in het kookwater. Om die reden kun je groenten beter niet direct in water verwarmen.

broccoli

Gebruik daarom lage temperaturen en geen of zo min mogelijk water. Stomen in de combimagnetron of met een stoomkoker is ook nog eens energiezuiniger vanwege de kortere kooktijd. In ongeveer 5 minuten is je groente al gaar!

Jouw eigen sfeer

Tijdens deze donkere winterdagen maak je ‘t jezelf helemaal gemakkelijk als je verlichting automatisch wordt ingeschakeld. Zoals een speciaal op jouw wensen afgestemde, passendeNiet alleen voor de woonkamer, maar ook in de badkamer, de slaapkamer, waar je maar wilt; het kan. Meer over sfeerverlichting vind je in dit blogartikel over Philips Hue.

 

 

 

 

 


 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..