Koopjesjagers opgelet: Black Friday komt er weer aan!

Ben jij van plan om binnenkort nieuwe elektronica of witgoed in huis te halen? Dan doe je er goed aan om nog even te wachten. Het is op 24 november namelijk het weer tijd voor de bekendste uitverkoopdag ter wereld: Black Friday.

Nou klinkt dat misschien niet heel Nederlands, maar de van origine Amerikaanse traditie heeft de laatste jaren aardig wat populariteit gewonnen in ons land. Steeds meer winkels en ketens geven in het weekend van Black Friday hoge kortingen op een groot deel van het assortiment. En uiteraard zijn ook wij dit jaar weer van de partij!

Een stukje geschiedenis

Black Friday is ontstaan nadat grote winkelketens in Amerika vele decennia geleden al besloten de vrije dag na Thanksgiving wat feestelijker te maken door te beginnen met een grote kerstuitverkoop. In Nederland is de traditie wat nieuwer en doen veel winkels pas sinds enkele jaren mee. Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren en de dag erna gewoon moeten werken, is het tot dusverre toch een succes gebleken. Dat zal ongetwijfeld wat te maken hebben met het feit dat wij Nederlanders nou eenmaal gek op korting en koopjes zijn.

Een weekend vol korting

En dus wordt het in het laatste weekend van november ook in veel Nederlandse winkels een soort van gekkenhuis. Het zal waarschijnlijk nog net geen Amerikaanse vormen aannemen, waar enorme rijen mensen voor winkels wachten en bij openingstijd de winkel instormen, maar we verwachten wel dat het in onze winkels gezellig druk zal zijn. Met hoge kortingen op duizenden producten is dat ook niet zo gek. Er is voor vrijwel iedereen wel wat te vinden en het zijn niet alleen oude producten of restpartijen die goedkoop worden aangeboden. Al met al een goede reden om je aankopen nog even uit te stellen.

Black Friday bij BCC

BCC doet dit jaar natuurlijk ook weer mee aan Black Friday. Gedurende het Black Friday-weekend van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november (Cyber Monday) vind je in onze winkels honderden producten met kortingen tot wel 30 procent. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Neem vanaf 0:00 op 24 november een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze winkels in het lange Black Friday-weekend.

Wil je meer informatie over onze Black Friday-actie? Volg deze link.

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..

1 reactie op “Koopjesjagers opgelet: Black Friday komt er weer aan!

Het geven van reacties is niet mogelijk