20
nov

Zo scoor je de allerbeste Black Friday deals: tips & tricks

Yes, Black Friday komt er weer aan! Dat betekent gigantische kortingen op veel producten, en natuurlijk ook bij BCC. Om hysterische taferelen te voorkomen, zoals je wel eens op TV ziet, delen wij onze tips & tricks met je om de beste deals te scoren. Ga maar vast in de startblokken staan!Black Friday | Blog BCC

1.      Weet waar je moet zijn

Online vind je de producten van je verlanglijstje met gemak, maar in een fysieke BCC winkel kan dat soms wat lastiger zijn. Vooral als er haast bij komt kijken. En vergeet de andere koopjesjagers die er rondlopen ook niet! Want waar staat nu toch dat koffiezetapparaat met die goeie deal? Ga daarom van tevoren even langs bij jouw dichtstbijzijnde BCC winkel. Zo zie je precies wat we waar hebben liggen en waar je dus moet zijn als het erop aankomt!

2.      Weet ook waar je NIET moet zijn

Nederlanders zijn zuinig. Eén van de stereotypen die je waarschijnlijk wel eens naar je hoofd geslingerd hebt gekregen. En als het aankomt op koopjes staan wij dan ook als eerste in de rij! No shame hoor! Maar houd je verstand er wel bij als je in een winkel staat met allemaal mega kortingen tijdens het Black Friday Weekend. Ook al is die neustrimmer nu mega, mega, méga afgeprijsd. Als ‘ie vervolgens alleen maar in de badkamerlade ligt, is het toch zonde van je geld. Maar kan je hem aan een familielid cadeau geven tijdens het kerstdiner, dan is het natuurlijk wel weer een goede aankoop!

3.      Uw saldo is onvoldoende, betaal op andere wijze

Ai, dat is balen! Je hebt je toch niet aan de vorige tip gehouden of van tevoren niet goed nagekeken of je überhaupt wel op koopjesjacht kon gaan. Want ja, voor niks gaat de zon op, maar die föhn, speaker én digitale fotocamera belanden niet voor niks bij jou thuis. Voorkom dus gênante momenten bij de kassa en doe rustig aan met je bankrekening in de weken voor Black Friday (of vraag je baas alvast om een voorschot ;)).

4.      Hulpje met spierballen

Was je verlanglijstje toch iets langer dan de spierballen in je armen kunnen tillen? Yes, we know the feeling! Trommel die broer of vriend op om gezellig met je mee te gaan. Wat ons betreft kan je deze koopjesjacht ook gewoon als uitje zien. En zo loop jij niet met verkrampte armen naar huis. Slim!

Black Friday | Blog BCC

5.      Wakker blijven!

Wil jij lekker in je pyjama alle koopjes afgaan en je geen zorgen hoeven maken over wie jouw spullen moet helpen dragen? Zorg er dan voor dat je donderdag wakker bent om middernacht. De deals in de BCC webshop staan namelijk donderdag- op vrijdagnacht om 00:00 uur online. En zo worden ze in de meeste gevallen een dag later gewoon bij je deur afgeleverd!

Black Friday bij BCC!

Van 23 t/m 25 november is het Black Friday weekend bij de BCC. Je krijgt dit weekend tot wel 30% korting op heel veel producten! Kun je nou echt niet wachten tot het zo ver is? Van maandag 19 t/m donderdag 22 november hebben we al 3 warming-up deals voor je klaarstaan. Hiernaast start de Black Friday PRE-SALE in onze winkels al op donderdagavond 22 november om 19:00. Markeer dit dus maar in je agenda!