Singles Day | Blog BCC

Vrijgezel? Zo vier jij Singles Day!

Yay, het is Singles Day! Dit is dé dag om het vrijgezellenleven te vieren. Hoera voor alle vrijgezellen! Hoe breng je deze dag optimaal door? Met onze tips maak jij er een top feest van.Singles Day | Blog BCC

Netflixen

Netflixen is altijd fijn, of je nou een partner hebt of niet. Maar het grote voordeel van Netflixen als single is dat je lekker helemaal zelf bepaalt wat je kijkt. Of het nou een doodenge horrorfilm is, een echte chick flick of een gewelddadige actiefilm. Niemand die jou ervan weerhoudt om te kijken wat je wilt! Dus ga er lekker voor zitten en maak het jezelf comfortabel met hapjes en drankjes en heel veel kussens en dekens. Ongegeneerd jouw guilty pleasure film kijken. Dat is de ultieme Singles Day!

Eten

Bij een goede (of slechte) film of serie hoort natuurlijk eten. Heel, veel eten. Haal in huis wat jíj lekker vindt. Chips, chocola, koekjes, ijs… Het kan niet gek genoeg! En wie zegt dat je niet in je eentje kan chocolade fonduen? Daar is echt geen regel voor. Met de Princes fondueset kan je heerlijk chocolade fonduen. Ook te gebruiken als kaas- of bouillonfondue. Of als je een keer vrienden over de vloer hebt. Super handig en super lekker!Singles Day | Blog BCC

Dansmoves

Muziek op volume 100 en meeschreeuwen en meedansen. Niemand die je er gek op aankijkt, want jij bent single en hebt geen partner die je probeert te temmen! Heerlijk is dat. Je geniet optimaal van je muziek als het ook van goede kwaliteit is. Waarom geef je jezelf niet een fijne home cinema set cadeau? Bij een feestje horen tenslotte cadeautjes. Ruimte vullend geluid dat je nog steeds perfect hoort als je van de ene kant van de kamer naar de andere springt met je beste dansmoves. Dat is toch het enige wat je nodig hebt in je single leven?

Ontspannen

Misschien nog wel het belangrijkste van Singles Day: even echt de tijd nemen voor jezelf. Je zal het moeten doen met me, myself and I en dus kan je jezelf maar beter zo goed mogelijk verwennen en verzorgen. Jij hebt niemand nodig om je warm te houden, want er bestaat zoiets als voetenbadjes. Terwijl jij je serie of film kijkt zit jij heerlijk met de voeten in het warme water. Wat het helemaal af zou maken is een fijne massage. Heb je daar wel een partner voor nodig? Welnee! Er zijn genoeg massage apparaten die precies de juiste spieren aandrukken en je ook nog eens extra verwarmen. Relaxen tot de max!

Shoppen

Singles Day is van origine een dag om te genieten van het single zijn, maar tegenwoordig is het ook een perfecte dag om te shoppen. Vele (online) winkels passen de prijzen rond Singles Day aan. In het weekend rond Singles Day scoor je ook onze producten extra voordelig. Houdt dus onze website in de gaten en verwen jezelf met een nieuwe speaker, tv of stofzuiger!

Een dag niks anders dan Netflixen, eten, dansen, relaxen, winkelen… Dit wordt jouw beste Singles Day ooit!

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Manou 't Lam