Targus laptoptas Citylite Pro TSB938GL

0 reviews
Targus laptoptas Citylite Pro TSB938GL

Uit het assortiment

Targus laptoptas Citylite Pro TSB938GL

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Bescherm jouw apparaten tegen diefstal, stoten en krassen met deze innovatieve nieuwe rugzak van Targus. De binnenkant van de rugzak is alleen toegankelijk via ritsen rond de schouders, waardoor je beschermd bent tegen opportunistische dieven, terwijl de RFID-blokkerende zakken je creditcards en andere pasjes beschermen tegen scannen. Het is niet alleen veilig, het ziet er ook goed uit.

De CityLite-reeks combineert moderne looks en hoogwaardige bescherming om de perfecte laptoptas te creëren voor stijlvolle professionals in de stad. Met zijn multi-fit laptophouder, intelligent ontwerp en hoogwaardige materialen beschermt deze moderne rugzak laptops en apparaten tot 15,6" terwijl hij een modieuze en duurzame uitstraling heeft.

Slimme veilige compartimenten

Belemmert potentiële dieven met een slim ontwerp. We hebben de verleiding geëlimineerd met een minimalistische, zakvrije voorkant en strategisch geplaatste zakken voor jouw waardevolle eigendommen. Houd je telefoon veilig bij de hand in het bovenste vak met ritssluiting aan de achterkant. Je portemonnee en andere waardevolle spullen zijn veilig opgeborgen in het verborgen achterpaneel met ritssluiting. En je laptop? Het vakje kan alleen van achteren worden geopend, zodat hij veilig blijft terwijl je de rugzak op je rug draagt.

Verbeterde beveiligingsfuncties

Intelligente functies zoals een RFID-blokkerende zak zorgt voor gegevensbescherming en veiligheid. Persoonlijke veiligheidsuitbreidingen omvatten een reflecterende strook voor een betere zichtbaarheid 's nachts en een persoonlijke paniekfluit ingebouwd in de borstband. Ergonomisch gevormde schouderbanden en een stabiliserende borstriem beschermen tegen vermoeide spieren.

Stabiel, standvastig en goede looks

De robuuste basis is gemaakt van weerbestendig materiaal om te beschermen tegen vocht en levert structurele stabiliteit die de rugzak rechtop houdt wanneer je hem neerzet.

Specificaties

Design
Schouderband Ja
Kleur van het product Zwart, Zilver
Materiaal Polyester
Vakken 2
Soort laptoptas Rugzak
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open