Hyperx gaming muis Pulsefire Raid RGB

0 reviews
Hyperx gaming muis Pulsefire Raid RGB

Uit het assortiment

Hyperx gaming muis Pulsefire Raid RGB

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De HyperX Pulsefire Raid is een ergonomische muis die meer commando's direct binnen handbereik brengt; het bespaart je kostbare tijd bij het uitvoeren van gevechten, het verwisselen van wapens of het proberen te plunderen en te rennen. Pulsefire Raid is een lichtgewicht, programmeerbare muis met 11 knoppen en heeft comfortabele handgrepen aan de zijkant, waardoor het de perfecte aanwinst is voor battle royale, MOBA- en MMO-gamers. De hoogwaardige Pixart 3389-sensor levert bewezen precisie bij native instellingen tot 16.000 DPI. De sensor maakt gebruik van een split-button-ontwerp voor de linker- en rechterhoofdknoppen, zodat je overal waar je drukt sneller kan klikken. De betrouwbare Omron-schakelaars die ze gebruiken, geven scherpe, tactiele feedback, zodat je weet dat je klikken zijn geregistreerd. Stel macro's in, pas DPI aan en pas de RGB-verlichting aan met de HyperX NGENUITY-aanpassingssoftware. De grote glijders en de flexibele gevlochten kabel werken samen voor een soepel, gecontroleerd glijden. Het is compatibel met meerdere platforms, zodat je het Pulsefire Raid-voordeel kan gebruiken en kan domineren op de PC of de console.

Lichtgewicht 11-knops programmeerbare muis

Deze muis is gebouwd voor snelheid met 5 knoppen aan de zijkant die strategisch zijn geplaatst voor een optimale grip van de muis en de mogelijkheid om het muiswiel naar links/rechts te kantelen om complexe commando's eenvoudig te kunnen uitvoeren.

Premium Pixart 3389 Sensor met native instellingen tot 16.000 DPI

Je krijgt bewezen precisie en vloeiende, responsieve tracking met een sensor die tot 16.000 DPI kan volgen, snelheden tot 450 IPS en acceleraties tot 50G.

HyperX NGENUITY biedt geavanceerd maatwerk

Pas de RGB-verlichting aan, programmeer macro's voor elk van de 11 knoppen, pas de DPI aan en sla de instellingen op in het ingebouwde geheugen van de Pulsefire Raid met de HyperX NGENUITY software.

Split-button ontwerp voor extra responsiviteit

De linker- en rechterhoofdknoppen zijn onafhankelijk van elkaar, dus klikken op de achterkant van de knoppen registreert net zo gemakkelijk als klikken op de voorkant.

Geschikt voor meerdere platforms

De Pulsefire Raid maakt gebruik van een USB Type-A verbinding en is compatibel met PC, PS4 en Xbox One.

Specificaties

Kenmerken
Bedoeld voor Gaming
Gaming platform PC
Draadloos Nee
Energie
Soort voeding Kabel
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie USB Type-A
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open