Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

The G-Lab gaming muis Kult Nitrogen Core (Grijs)

The G-Lab gaming muis Kult Nitrogen Core (Grijs)

39,99
Thuis bezorgen: Op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De Kult Nitrogen Core is de meest geavanceerde game-muis van The G-Lab ooit. Deze muis is uitgerust met een hoogwaardige lasersensor tot 10.000 DPI. De Nitrogen Core biedt een 100% aanpasbare RGB-achtergrondverlichting. Dankzij de aanpasbare software kan je elk van de 11 muisknoppen programmeren met macro's of zelfs de verlichtingseffecten kiezen. Het ergonomische ontwerp garandeert een perfecte grip en het gewicht is veranderlijk. Het is de ultieme gamemuis.

Hoogwaardige lasersensor

Overtref je tegenstanders met de Kult Nitrogen Core spelmuis! Uitgerust met een Avago lasersensor van de nieuwste generatie geeft de Kult Nitrogen Core je extreme precisie. Hiermee zal je nooit je doelwit missen. Je zult in staat zijn om de gevoeligheid van de muis aan te passen van 200 tot 10.000 DPI via 8 verschillende stappen volgens jouw voorkeuren. Verander de gevoeligheid in een handomdraai met de DPI-knop op de muis. Met de 1000Hz verversingsfrequentie kan je genieten van een maximaal reactievermogen in de meest intense situaties. Met een maximale acceleratie van 20G zorgt deze gaming muis voor een perfecte tracking van jouw bewegingen, zelfs de snelste!

RGB-achtergrondverlichting + 11 lichteffecten

Even efficiënt als esthetisch, fleurt je jouw kantoor op met de Kult Nitrogen Core en zijn RGB-achtergrondverlichting. Het is aan jou om de kleuren, lichtintensiteit en snelheid van de effecten te kiezen om de muis van je dromen te creëren! Deze functies zijn zeer eenvoudig aan te passen dankzij de personalisatiesoftware, waar je kan kiezen uit 11 gevarieerde en dynamische lichteffecten. Je kunt ook een kleur associëren voor elk DPI-niveau. De Kult Nitrogen Core kan dan overeenkomen met de kleuren van de rest van jouw spelopstelling.

11 Programmeerbare knoppen

De Kult Nitrogen Core heeft de bijzonderheid om 11 knoppen aan te bieden. Deze gaming muis is met name aan te raden voor alle spellen die veel gemakkelijk toegankelijke snelkoppelingen vereisen om complexe acties snel uit te voeren. Elk van de knoppen is programmeerbaar. Je zult dus in staat zijn om je macro’s en je Windows snelkoppelingen toe te wijzen of om je DPI-niveau te wijzigen. De Sniper-functie verlaagt jouw gevoeligheid in de doelmodus in FPS om bijvoorbeeld nauwkeuriger te zijn.

Ergonomisch ontwerp + verwisselbare gewichten

De Kult Nitrogen Core is ontworpen om absoluut comfort te garanderen. Door zijn vorm heb je toegang tot alle knoppen zonder problemen en is hij geschikt voor alle handgroottes. De zijdelingse siliconen handgreep garandeert een perfecte grip. De Kult Nitrogen Core weegt slechts 120g, hij is ultralicht zodat je sneller kunt bewegen. Je kunt het gewicht veranderen van 105 naar 120g dankzij 3 gewichten van 5g die zich in het compartiment onder de muis bevinden.

Maatwerk software

Dankzij onze speciale Windows-aanpassingssoftware kan je de Kult Nitrogen Core volledig programmeren. Met deze software kan je macro's maken en deze toewijzen aan elk van de knoppen. Je kunt ook je DPI-niveau's, de verversingsfrequentie van de muis of zelfs het beheer van de achtergrondverlichtingseffecten aanpassen. Door profielen te wijzigen, kan je jouw instellingen voor elk spel aanpassen zonder ze telkens opnieuw te moeten doen.

Extreme duurzaamheid + Multi-platform compatibiliteit

Echt gebouwd voor een lange tijd, de Kult Nitrogen Core is bijzonder resistent en duurzaam! Uitgerust met de beste componenten en materialen op de markt, heeft de Kult Nitrogen Core een uitzonderlijke levensduur van +30.000.000 clicks! De kabel is gevlochten en versterkt voor een betere weerstand tegen slijtage. De Kult Nitrogen Core wordt aangesloten op USB en is daarom compatibel met meerdere platformen.

Specificaties

 • Aantal DPI: 200 - 10.000.
 • Maximale versnelling: 20G
 • Aantal knoppen: 11
 • Achtergrondverlichting: 16,8 miljoen
 • Personalisatie driver: Ja
 • Kabeltype en -grootte: 1,8m
 • Levensduur knoppen: 30.000.000 kliks


 

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PC
Geschikt voor gaming Ja
Draadloos Nee
Aanbevolen voor genre FPS
Energie
Oplaadbaar Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie