Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Trust draadloze muis Mydo Silent (Zwart)

Trust draadloze muis Mydo Silent (Zwart)

4,85
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Productinformatie

Of het nu thuis is of op kantoor, met de Mydo Silent Click Wireless muis wordt je niet afgeleid door vervelende klikgeluiden. Geniet van de stilte, met hetzelfde klikgevoel als bij elke andere muis. Gewoon aan het werk!

Nauwkeurige controle

Naast het werken met 90% minder toets-klik geluiden, heeft de Mydo muis een geavanceerde optische sensor die jou nauwkeurige controle biedt. Dankzij het tweehandig ontwerp is hij perfect voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Sluit de Mydo muis aan op jouw PC of laptop en je kunt aan de slag.

Snelheidskeuzeknop

Met de snelheidsselectieknop boven op de muis kun je de snelheid van de cursor wijzigen (800/1400/1800 dpi). Stel hem in op een lage dpi voor nauwkeurige en gedetailleerde fotobewerking of stel hem in op een hogere dpi voor een snelle online game.

Opslagbare ontvanger

De Mydo muis is voorzien van een ontvanger waarmee je binnen een bereik van 10 meter draadloos kunt werken. De micro-USB-ontvanger is zo klein, dat je hem altijd in je laptop kunt laten zitten. Je kunt de USB-ontvanger ook in de muis opslaan. Hij is ook voorzien van een aan/uit-schakelaar om energie te besparen door de muis uit te schakelen wanneer je hem niet gebruikt.

Accessoires

Logitech K400+ (Zwart)
45,99
Logitech draadloze muis M235
32,99

Specificaties

Design
Receiver type Micro receiver
Kleur van het product Zwart
Linkshandig/Rechtshandig Links- en rechtshandig
Invoerapparaat
Aantal knoppen 4
Soort knoppen Pressed buttons
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie
Top