MSI all-in-one computer MODERN AM241P 11M-006EU

0 reviews
MSI all-in-one computer MODERN AM241P 11M-006EU

Uit het assortiment

MSI all-in-one computer MODERN AM241P 11M-006EU

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Het venster naar de wereld met de MSI Modern AM241 11M-006EU

Deze Alles-in-één PC is voorzien van de 11 generatie Intel® Core™ i7-1165G7 processor met 8 GB aan werkgeheugen. De totale opslagcapaciteit bedraagt 1256 GB, waarvan 256 GB SSD en 1000 GB HDD opslagcapaciteit.

Maak thuis verbinding met de wereld met FHD Webcam

Het maakt niet uit wat je thuis aan het leren, werken of koken bent, je kunt verbinding maken met de wereld met de MSI FHD webcam die de beste videokwaliteit biedt. De camera is verwijderbaar als je meer privacy nodig hebt.

Duidelijk geluid. Stem slim af

Wanneer een geluid wordt gehoord, herkent en scheidt het automatisch het stemgeluid van de achtergrondgeluiden; het filtert dus alle ongewenste ruis weg.

Anti-Flicker met Oog-Care Technologie

Dankzij MSI's Anti-Flicker technologie, elimineert het flikkeren en vermindert het effectief vermoeidheid van de ogen veroorzaakt door langdurige schermtijd, terwijl het de productiviteit thuis of op kantoor verhoogt.

Thuis meer zien, meer doen

Dankzij MSI's Instant Display Technologie kan de moderne AM241 serie ook worden gebruikt als monitor zonder dat het systeem hoeft te worden opgestart. Wanneer apparaten worden aangesloten op de HDMI-in poort, zal het scherm onmiddellijk worden ingeschakeld.

Omkeerbare Type-C met USB 3.2 Gen 2

Wanneer je thuis een back-up van jouw projecten maakt, kun je profiteren van alle prestatievoordelen van USB 3.2 Gen2, gecombineerd met het gemak van de USB Type-C-connector.
De omkeerbare USB Type-C maakt het ook mogelijk om USB-apparaten moeiteloos aan te sluiten.

Gemakkelijk ontwerp

Met het Storage Rapid Upgrade Design zal het onderhouden of upgraden van jouw 2.5" opslag op de moderne AM241 serie geen nachtmerrie meer zijn.

Werk vanuit huis met IPS Grade-paneel

De moderne AM241-serie is uitgerust met een IPS Grade Panel dat niet alleen direct de schermkleuren en helderheid optimaliseert, maar er ook voor zorgt dat je de beste E-commerce management ervaring hebt terwijl je thuis werkt of de professionele taken thuis leert.

Koel en maak je wereld stil, zelfs zonder dat je het merkt

De Modern AM241 serie is uitgerust met het Silent Pro koelsysteem. Onderdeel van dit systeem is een Server Grade Thermal Module die zorgt voor de koeling van de verschillende componenten binnen het systeem. Daarnaast plaatsen we de belangrijkste componenten aan de bovenzijde zodat warme lucht gemakkelijk kan ontsnappen en scheiden we de luchtstroom om ervoor te zorgen dat de temperatuur van het systeem perfect onder controle blijft voor een koele en stille werking.

Nu met 500GB Livedrive Cloud Backup Storage t.w.v. 19,99 cadeau! 

Jouw Livedrive Cloud Backup Storage wordt tijdens het bestelproces automatisch toegevoegd aan je winkelwagen.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Gratis upgrade naar Windows 11 wanneer beschikbaar*

*Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. De datum verschilt per apparaat. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke hardware-vereisten nodig.

Gratis upgrade naar Windows 11 is mogelijk, zodra deze beschikbaar is.

Specificaties

Design
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Ja
Kleur van het product Zwart
Software
Architectuur besturingssysteem 64-bit
Processor
Processorfamilie Intel Core i7
Processormodel i7-1165G7
Bekijk alle specificaties

Promoties

Livedrive Cloud Backup Storage 500GB - Windows/Mac/iOS/Android
Adviesprijs 19,99 0,-

Accessoires

Software (12)

Product reviews

Chat open